Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μετά από δυο μήνες συνεδρίασε η επιτροπή για την παραβατικότητα κάνοντας διαλογική συζήτηση

Στις 21 Σεπτέμβρη το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου έλαβε την απόφαση να επεκταθεί η επιτροπή πρόληψης παραβατικότητας, που είχε συσταθεί προ ενός έτους, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Η εν λόγω επιτροπή συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 14 Νοεμβρίου!

Πέραν από το γεγονός ότι χρειάστηκαν σχεδόν δύο μήνες για να ξεκινήσει η λειτουργία της σχετικά με ένα θέμα που έπρεπε να είχε ήδη αντιμετωπιστεί από χθες, μαθαίνουμε στο δελτίου τύπου που απελευθέρωσε ο Δήμος Αργοστολιου ότι κατά την 1η συνεδρίαση : “αναλύθηκε το θέμα της νεανικής παραβατικότητας.  Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ελήφθησαν αποφάσεις που θα εξειδικευθούν στην επόμενη συνεδρίαση“……

Έτσι μας έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό εκείνο το λαϊκό ρητό που λέει ότι “αν δε θέλεις να λυθεί ένα πρόβλημα, τότε βάλε μία επιτροπή να το λύσει”…

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου:


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας-Εγκληματικότητας & Παρέμβασης συνεδρίασε στις 14 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δ.Σ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.

Στην συνεδρίαση αναλύθηκε το θέμα της νεανικής παραβατικότητας.  Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ελήφθησαν αποφάσεις που θα εξειδικευθούν στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής και αναφέρονται σε συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες.

                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                       Σπυρίδων Πεφάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ