Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Αλέξανδρος Παρίσης είναι εδώ! | Η πρώτη αντίδραση από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

Αγαπημένοι μου Κεφαλλονίτες και Κεφαλλονίτισσες,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την συμμετοχή μου ή όχι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η απόφασή μου να διεκδικήσω τον αξίωμα του Δημάρχου για μία ακόμη φορά δεν είναι εύκολη.

Φίλες και φίλοι αυτή τη φορά θέλω να μιλήσω απευθείας σε εσάς όχι μέσω πολιτικών παραγόντων, ούτε κομμάτων, ούτε παρατάξεων.

Αυτή τη φορά θέλω να μιλήσω απευθείας σε εσάς, από καρδιάς…

Σας το χρωστάω…

Σας το χρωστάω γιατί πρώτα εσείς με στηρίξατε με την καρδιά σας, με την εμπιστοσύνη σας, με τη δύναμή σας αλλά και με κάτι άλλο εξίσου σημαντικό και αξιοθαύμαστο. Με το πείσμα σας.

Με αυτό το Κεφαλλονίτικο πείσμα σας που όση λάσπη και να έχει πέσει στο πρόσωπό μου αυτά τα χρόνια, εσείς γνωρίζετε καλά ποιος είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης και τι έχει κάνει για αυτό το νησί.

Με αυτό το πείσμα σας, που όσο και να προσπαθούν να μειώσουν το έργο μου, εσείς τους διαψεύδετε καθημερινά με μία βόλτα στην πλατεία που φτιάξαμε μαζί, μία βόλτα στην ανακαινισμένη παραλία ή γεμίζοντας για πρώτη φορά ένα ποτήρι καθαρό νερό στη βρύση σας. Γιατί εγώ μαζί με εσάς αλλάξαμε τονησί μας μια για πάντα…

Με το πείσμα σας να μην πιστεύετε ένα ολιγαρχικό σύμπλεγμα μέσων ενημέρωσης που θεωρεί τους Κεφαλλονίτες ανίκανους να σκέφτονται, αλλά πιστεύετε στην αλήθεια της καθημερινότητας και σε αυτά που βλέπουν τα μάτια σας.

Το πείσμα σας να μην σας αντιμετωπίζουν σας αντικείμενο συναλλαγής για μία ψήφο αλλά σαν αξιοπρεπείς πολίτες που πρέπει να σέβονται και να τιμούν οι πολιτικοί. 

Φίλες και φίλοι, για αυτό το πείσμα σας, αυτή τη δύναμη και αυτή την αξιοπρέπεια σας πήρα την απόφαση να κατέλθω σε αυτές τις εκλογές.

Γιατί σας το οφείλω.

Πλέον δεν έχω ανάγκη στη ζωή μου αξιώματα και πολιτικές καρέκλες.

Οφείλω όμως να παλέψω μία ακόμη φορά για εσάς. Με εσάς.

Οφείλω να παλέψω ώστε να επανέλθει η Κεφαλονιά στην αναπτυξιακή πορεία που είχε και σε ένα καθεστώς αξιοπρέπειας, διαφάνειας και δημοκρατίας που αυτή τη στιγμή δεν έχει.

Οφείλω να παλέψω για μία ακόμη φορά ώστε να ανατραπεί μια Δημοτική αρχή η οποία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε 3 χρόνια κρατώντας στάσιμο το μέλλον του νησιού μας και των παιδιών μας.

Θα παλέψω γιατί αξίζετε ένα καλύτερο Δήμαρχο. Έναν Δήμαρχο που είναι κοντά σας με αγάπη, με χαμόγελο και με αίσθημα ευθύνης για το αύριο του τόπου μας.

Φίλοι και φίλες, η αγάπη σας για αυτό νησί, η βαθιά ριζωμένη πεποίθηση ότι οι Κεφαλλονίτες τα καταφέρνουμε πάντα και αυτό το ακλόνητο Κεφαλλονίτικο πείσμα είναι ο οδηγός μου. Εσείς είστε ο οδηγός μου…

Αυτή δεν είναι απλά μία ανακοίνωση για κάθοδο σε εκλογική μάχη. Είναι κυρίως μία πρόσκληση προς εσάς…

Σας ευχαριστώ από καρδιάς…

Αλέξανδρος Παρίσης


Δήλωση Δημάρχου Αργοστολίου

Καλωσορίζω την πρόθεση του κ.Παρίση Αλέξανδρου να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 αφού η παρουσία του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ασφαλώς, θα είναι χρήσιμη.

Είμαι σίγουρος ότι θα διεξάγουμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα με αλληλοσεβασμό στον αντίπαλο και στη βάση των προεκλογικών προγραμμάτων και δημοτικών πεπραγμένων του κάθε υποψηφίου.

                                                 Εύχομαι Καλή Επιτυχία στο τόλμημά του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ