Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΝΔ, κάθε εβδομάδα και ένα σκάνδαλο

Ο νέος χρόνος μπήκε με το… δεξί. Ξεσκεπάστηκε άλλο ένα σκάνδαλο της Δεξιάς και την ίδια ώρα επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί. Από τον Πάτση και τις υποκλοπές, μέχρι τον Μαραβέγια και τον Χειμάρα, η ίδια μέθοδος: ένα τεράστιο σκάνδαλο επιχειρείται να συγκαλυφθεί, κι όταν δεν συγκαλύπτεται επιχειρείται εκ νέου να συγκαλυφθεί. 

Επί τρεισήμισι χρόνια ο Χειμάρας απολάμβανε εισπράξεις από δουλειές με το δημόσιο που, δημοσιεύματα τις προσεγγίζουν, σε 400.000 ευρώ. Αν ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης στη θέση του, θα είχε γίνει σεισμός. Επειδή ήταν στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη έγιναν προσπάθειες διάσωσής του, αρχικά σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι να ξεχαστεί το θέμα. Επειδή όμως το θέμα δεν ξεχνιόταν, στη συνέχεια, με δηλώσεις από πλευρά κυβερνητικού εκπροσώπου, έγινε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης λέγοντας ότι δεν θα είναι ξανά βουλευτής. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δε, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του υποστήριζε ότι δεν συμβαίνει και τίποτα!

Δυο ώρες μετά την υποστήριξη Γεωργιάδη, ο Χειμάρας εξαναγκάστηκε σε μια παραίτηση – μαϊμού από την κοινοβουλευτική του έδρα. Δεν διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία (ποιος ξέρει γιατί…;), ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είχε καμία ελπίδα επανεκλογής στη Φθιώτιδα στις επόμενες εκλογές. Ο Χειμάρας με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε τον κάβο της έκπτωσης από το κοινοβούλιο, κάτι για το οποίο ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Όμως, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού – η λογική λέει – θα πρέπει η Δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος.

Αυτά είναι τα γαλάζια παιδιά, έτσι κυβερνούσαν επί τρισίμιση χρόνια. Οι ίδιοι είχαν πέσει με τα μούτρα στο ζεστό δημόσιο χρήμα και παράλληλα ψήφιζαν τη φτωχοποίηση όλων των υπολοίπων. Με χαρακτηριστική κυβερνητική αδράνεια, η Ελλάδα παραμένει η ακριβότερη χώρα στην αγορά ενέργειας, απ’ όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, συμπαρασύροντας ολέθρια προς την ακρίβεια είδη πρώτης ανάγκης. Την ίδια ώρα, οι ελλείψεις στα φάρμακα δεν έχουν προηγούμενο και η μόνη κυβερνητική πρόταση είναι η αύξηση της τιμής των φαρμάκων σαν να μην φτάνει η ακρίβεια σε όλα τα άλλα. 

Φεύγουν αφήνοντας πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το τελευταίο εξάμηνο της διακυβέρνησής του Μητσοτάκη θα είναι και το πιο κρίσιμο. Μια τελευταία ευκαιρία για μια ακόμα μεγαλύτερη αρπακτή.

isyriza.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ