Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Κώστας Αρβανίτης στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες τα νησιά μας αναμένεται να επισκεφτεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δημοσιογράφος, κ. Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης έχει αφήσει το δικό του στίγμα ως Ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου καθώς είναι ενεργός και δραστήριος. Η επίσκεψη του στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά έρχεται να τονώσει τη διάθεση της εξωστρέφειας που έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και που θα κορυφωθεί, το δίχως άλλο, με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Δηλαδή λίαν συντόμως!

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην Ιθάκη όπου θα αφιερώσει μεγάλο μέρος, αν όχι το μεγαλύτερο, της παραμονής του. Παράλληλα, θα διοργανωθεί -όπως είναι φυσικό λόγω της ιδιότητάς του- μία συζήτηση με τα ΜΜΕ όπου θα τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δεχθεί ερωτήσεις. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κώστα Αρβανίτη αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα οπότε θα έχουμε και τις οριστικές πληροφορίες.

Η τοπική κοινωνία και ο τοπικός τύπος θα έχουν την ευκαιρία της αμφίδρομης επικοινωνίας διά ζώσης με ένα σημαντικό στέλεχος του πολιτικού προσωπικού που διαθέτει η χώρα και να του θέσει υπόψη τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν και δοκιμάζουν τις κοινωνίες μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξης αυτής της περιοδείας…

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ