Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
20.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γ. Βαρούχας προς Βουλευτή: εφόσον είστε υπέρ των συνεργασιών, γιατί καταργήσατε την απλή αναλογική;

Με πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος τίθεται ανοικτά και εμφατικά υπέρ των συνεργασιών! Γράφει μάλιστα στον τίτλο της ανακοίνωσής του “Συνεργασία παντού, συνεργασία πάντα!“. Το ΔΤ του Βουλευτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Βαρούχα ο οποίος στη σχετική ανάρτηση στη Σελίδα του κ. Καππάτου στο facebook έκανε το παρακάτω σχόλιο το οποίο μέχρι και σήμερα παραμένει αναπάντητο.
Δείτε το σχόλιο του Γιάννη Βαρούχα και κατόπιν τη σχετική ανάρτηση του Παναγή Καππάτου:


“Κύριε Καππάτε, εφόσον είστε ως πρόσωπο αλλά και ως κυβέρνηση υπέρ των συνεργασιών, γιατί καταργήσατε την απλή αναλογική;

Γιατί ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουν καλλιεργηθεί κουλτούρες συνεργασίας διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, το κόμμα σας επιμένει να θέλει να γυρίσει τη χώρα πίσω στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις (αυτές που είδαμε πού μας έφτασαν…);

Μόνο στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει σταθερότητα μέσω συνεργασιών;

Οι συνεργασίες με την αυτοδιοίκηση είναι αυτονόητες.

Όποιος θεσμικός τις απορρίπτει εκτρέπεται και παρεκτρέπεται.

Κανείς δεν μπορεί να επιχαίρει για το αυτονόητο καθήκον του απέναντι στους πολίτες.

Ωστόσο άλλο οι αυτονόητες συνεργασίες, άλλο η ιδεολογική υιοθέτηση των συνεργασιών και άλλο οι εκλογοπολιτικοί εναγκαλισμοί…”

Βαρούχας Γιάννης

Εικόνα: Το σχόλιο του Γιάννη Βαρούχα στη Σελίδα του κ. Παναγή Καππάτου στο facebook.


Συνεργασία παντού, συνεργασία πάντα!

Κατηγορήθηκα και κατηγορήθηκα άδικα.

Κατηγορήθηκα ότι «συνεργάστηκα» με τους δήμους, με τους δημάρχους, με τα δημοτικά συμβούλια. Κύρια ότι συνεργάστηκα με το δήμαρχο Αργοστολίου.

Η αλήθεια είναι ότι συνεργάστηκα με όλους. Με την αυτοδιοίκηση και των  δυο βαθμών. Με την περιφέρεια και τους δήμους. Με όλους τους φορείς. Ανεξάρτητα του προσανατολισμού του καθενός. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους τοποθετήσεις.

Στάθηκα ισότιμα απέναντι σε όλους, αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά. Το έπραξα γιατί είναι άποψη του Πρωθυπουργού της χώρας, στόχος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και προσωπική στάση ζωής: Συνεργασία με τους θεσμούς.

Όλοι οι υποψήφιοι και όλα τα κόμματα πρέπει τώρα, πριν τις εκλογές, να πάρουν θέση. Θα κινηθούν σε λογική και σε πλαίσιο συνεργασίας; Συνεργασίας απέναντι σε όλους; Ή θα λειτουργήσουν με πολιτικές και ιδεολογικές συγγένειες;

Είναι απαίτηση της κοινωνίας και των καιρών. Συνεργασία παντού και με όλους.Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με την αυτοδιοίκηση, με τους δημάρχους προσωπικά, με τα δημοτικά συμβούλια, με όλους.

Είμαι περήφανος και τους είμαι ευγνώμων.

Αυτό έπραξα. Αυτό θα κάνω ξανά.

Παναγής Καππάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται