Σάββατο 27 Απριλίου 2024
16.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στην Ιθάκη του ταξιδιού, του νόστου, της ανατροπής (εικόνες+βίντεο)

Στην Ιθάκη, αιώνιο σύμβολο του ταξιδιού, της αναζήτησης, του νόστου και της επιστροφής, ξεδιπλώσαμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη μέρα. Απ’ το πρωί στο Βαθύ, στον Σταυρό και στο Κιόνι και το βραδάκι στην πλατεία του Βαθέως. Με πολύ κόσμο, με πολλούς νέους, με πολύ ενθουσιασμό και πολλή θετική ενέργεια απ’ τις Θιακές και τους Θιακούς που μας αγκάλιασαν.

Παρούσα η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι φορέων, ο θιακός Καθηγητής George Paxinos, ο διεθνώς κορυφαίος νευροεπιστήμων στο Πανεπιστήμιο του Σίντνεϋ και ο Agis Konidaris, καταξιωμένος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι (μέλη και οι δύο του αναξάρτητου διακομματικού Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της πρωτοβουλίας μας Kεφαλονιά 2030 – www.kefalonia2030.gr).

Ξεχωριστές ευχαριστίες στους επικεφαλής και τα μέλη του ΚΑΠΗ Ιθάκης και τη Μαντολινάτα του Δήμου για την ενθουσιώδη υποδοχή και τα γλυκά χαμόγελα στην όμορφη γιορτή τους νωρίς το απόγευμα.

Με bella ciao βεβαίως συνοδεία κιθάρας Masos Deftereos !

Με τη νίκη!

Νικόλας Φαραντούρης

Άλλο ένα ισχυρό μήνυμα νίκης από την Ιθάκη. Δυναμική συγκέντρωση με παλμό, συμμετοχή, λόγους εκ μέρους των υποψηφίων βουλευτών μας, αλλά και διάλογος. Ελπίδα και αισιοδοξία για την «επόμενη» μέρα..!

Σπύρος Γαλιατσάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ