Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
26 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παναγής Καππάτος-Εποικοδομητικές Συναντήσεις Εργασίας για την Πολεοδομία και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Χθες παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου καθώς και με τη συμμετοχή του προϊστάμενου της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου Γεράσιμου Παυλάτου, πραγματοποιήσαμε προγραμματισμένες συναντήσεις εργασίας τόσο με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκο Ταγαρά όσο και με την Υφυπουργό εσωτερικών κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη.

Στην ατζέντα τέθηκαν κυρίως τα τρέχοντα ζητήματα της Πολεοδομίας Αργοστολίουκαι η επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικούμε στόχο την ενίσχυση της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Θέμα για το οποίο υπάρχει πίεση χρόνου και ανάγκη λήψης αποφάσεων.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα τωνπροσλήψεων στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίουέπειτα από την έγκριση νέων θέσεων μόνιμου προσωπικού, αλλά και η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ και τους δύο Υφυπουργούς για την ενεργή εμπλοκή τους προς την κατεύθυνση της ρύθμισης ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας.Θα συνεχίσω να δρω υποστηρικτικά σε ζητήματα που αφορούν το σύνολο των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ