Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κίνημα Πολιτών / Ε, όχι το ΝΑΤΟ και ιερή συμμαχία!!

Θέλουμε να διευκρινησουμε ότι το κίνημα πολιτών δημιουργήθηκε, συντάχθηκε με τα άλλα κινήματα στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό την ανατροπή των πολιτικών που δυσχεραίνουν την θέση του απλού εργαζόμενου, επαγγελματία,του εργάτη,θίγοντας τις πολιτικές και όχι τα πρόσωπα.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστο την δήλωση του αρχηγού της αξιωματικης αντιπολίτευσης περί “ιερης συμμαχίας με το ΝΑΤΟ ” για δύο λόγους:

Πρώτος λόγος να θυμησουμε στον κύριο κασσελακη τι εστι ΝΑΤΟ και αμερικανικη πολιτική:

Σαν σήμερα έχουμε την επαιτειο των 25 χρόνων από τον βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ στην γιουγκοσκλαβια ,καταστρεφοντας και διαλύοντας μια χώρα με χιλιάδες νεκρούς. 

Να του θυμησουμε τι πέρασε ο δικός μας λαός από εμφυλιους, από την ανοιχτή πληγή της Κύπρου ακόμη, από δικτατοριες, από την νατοικη “κόκκινη προβιά ” ,φτάνοντας στο σήμερα που είμαστε ένα προτεκτορατο στα ματωμένα σχέδια τους στην μέση ανατολή και στην Ουκρανία. 

Για τον κύριο κασσελακη είναι ” η κρίση στην μέση ανατολή” για τον ελληνικό λαό είναι η σφαγή του παλαιστινιακου λαού από το κράτος δολοφόνο και σύμμαχο των ΗΠΑ το Ισραήλ .

Σαν σήμερα 21 Απριλίου έγινε η πρώτη μαραθώνια πορεία Ειρήνης το 1963 και σημαδεύτηκε από την σύλληψη του Γρήγορη Λαμπράκη. Κυβέρνηση τότε ήταν η τοποθετημένη από την ΗΠΑ ,ΕΡΕ υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 

Δεύτερος λόγος είναι η πλήρη, ρητή και προγραμματικη πλέον ευθυγράμμιση των κομμάτων που στηρίζουν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ βάζοντας σε κίνδυνο την πατρίδα μας αφού ευθυγραμιζονται με την αμερικανικη πολιτική. 

Δεν θα ξεχάσουμε τις κατά καιρούς φιλονατοικες δηλώσεις των κομμάτων και τα ανατριχιαστικα τραγουδάκια αγκαζέ του Κοντζια με τους συναδέλφους του υπουργούς εξωτερικών του ΝΑΤΟ.

ΤΟ συντονιστικό του κινήματος 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ