Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
27 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιώργος Καβαλλιεράτος / Οι «μαθητευόμενοι μάγοι» της δημοτικής αρχής Σάμης

Οι «μαθητευόμενοι μάγοι» της δημοτικής αρχής Σάμης για μια ακόμη φορά μας αφήνουν άφωνους με την πρόσκληση που μας κοινοποίησαν σήμερα 5 Ιουνίου και μας καλούν σε κατεπείγον δημοτικό συμβούλιο αύριο στις 10:30 το πρωί δια περιφοράς για να αποφασίσουμε για ένα θέμα που με αίτησή μας από τις 07/02/2024 φέραμε προς συζήτηση και αφορούσε το πρόβλημα τις λειψυδρίας σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας  και που το επαναφέραμε και στα έξι επόμενα δημοτικά συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί έκτοτε χωρίς να παίρνουμε καμία ουσιαστική απάντηση και προσπαθώντας να μας παρουσιάσετε ως γραφικούς που κάνουν μικροπολιτική .

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν τον τρόμο που μας προκαλεί η πρακτική της δημοτικής αρχής, όταν επιλέγουν συμβούλια «βωβού κινηματογράφου» προφανώς για να μην ακουστούν οι αλήθειες.

Κύριοι είστε επικίνδυνοι .

Οδηγήσατε την περιοχή σε αδιέξοδο και ακόμη και την ύστατη ώρα επιλέγετε αυτό το κορυφαίο ζήτημα να συζητηθεί τηλεφωνικά.

Ζητάτε από εμάς να ψηφίσουμε ένα κόστος 350.000€ κατ’ ελάχιστο  για να νοικιάσετε αφαλάτωση για την δημοτική ενότητα Σάμης  για κάτι που προκαλέσατε με αποκλειστική δική σας ευθύνη  μόνο και μόνο επειδή δεν μας ακούσατε έγκαιρα.

Μας στείλατε εδώ και λίγες ώρες μία εισήγηση που βρίθει αναληθειών και αποδεικνύει πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είστε.

Αν είχατε υιοθετήσει  εδώ και πέντε μήνες τις προτάσεις μας δεν θα βρισκόμασταν στο αδιέξοδο αυτό, δεν παίρνονται οι αποφάσεις  χωρίς κανένα προγραμματισμό και με το πιστόλι στον κρόταφο.

Δεν είμαστε στο παραπέντε είμαστε στο και πέντε,  και τα ρίσκα των χρονικών περιθωρίων, και των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων είναι τεράστια. Σας προτείνουμε ακόμα και την ύστατη ώρα επειδή φοβόμαστε ότι οι πειραματισμοί σας δεν θα πετύχουν, το συμβούλιο να γίνει δια ζώσης, με την παρουσία όλων των συναρμοδίων μήπως προλάβουμε να σώσουμε ότι σώζεται.

Ωστόσο γνωρίζοντας ότι επί  της ουσίας ψάχνετε για άλλοθι για να καλυφθείτε γι αυτά που έρχονται μπροστά μας δεν θα σας το δώσουμε εμείς με την άρνηση της ψήφου μας.  Παρ’όλες τις τεράστιες διαφωνίες μας για τις ζογκλερικές πρακτικές σας θα ψηφίσουμε ό,τι εσείς νομίζετε ότι πρέπει να γίνει για να μην τινάξουμε την οικονομική και κοινωνική ζωή των πολιτών του δήμου στον αέρα.

Για τους ‘’ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ΄΄

                                                          Ο επικεφαλής της παράταξης      

                                                              Καβαλλιεράτος Γιώργος

                                                           Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ