Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ε.Α.Σ. : Ποιοι ντόπιοι Παραγωγοί δεν θα λάβουν Εξισωτική Αποζημίωση

      Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει  ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάταξη των Εγκεκριμένων και Απορριπτόμενων Παραγωγών που αιτήθηκαν στο Μέτρο 13 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 ξισωτική Αποζημίωση), για το έτος 2020.

     Τονίζεται ότι το Μέτρο 13 αναφέρεται στη χορήγηση ενίσχυσης στους Παραγωγούς ορεινών και άλλων περιοχών που αντιμετωπίζουν φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα προκειμένου να αποζημιωθούν για το σύνολο των πρόσθετων δαπανών και την απώλεια εισοδήματος τους που σχετίζονται με τα μειονεκτήματα της γεωργικής παραγωγής σ’ αυτές τις περιοχές.

     Συγκεκριμένα οι ντόπιοι Παραγωγοί που απορρίπτονται είναι:

     Οι Παραγωγοί που χαρακτηρίστηκαν ως «ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ» από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.)

     Οι Παραγωγοί που δεν έχουν την ιδιότητα του «ΕΝΕΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ» όπως προκύπτει από το τελευταίο αρχείο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

     Οι Παραγωγοί που χαρακτηρίζονται ως «ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ», «ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ», «Ο ΑΙΤΩΝ/ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ», «Ο ΑΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ», «Ο ΑΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ»

     Σημειώνεται ότι η ΕΝΩΣΗ έχει πλήρες αρχείο με τα αποτελέσματα τόσο των Εγκεκριμένων όσο και των Απορριπτόμενων Παραγωγών.

     Οι  ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγοί  που διαφωνούν με το αποτέλεσμα της κατάταξης, μετά τους διασταυρωτικούς ελέγχους του Υπουργείου,

μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, ώστε να υποβληθεί ένσταση μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020,

   Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ