Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ε.Α.Σ. : Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της ΕΝΩΣΗΣ για άλλη μια φορά

     Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ και τους παραγωγούς επιβεβαιώνεται και κατά την φετινή διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (δηλώσεων επιδοτήσεων ΟΣΔΕ).

     Στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων της ΕΝΩΣΗΣ, στα κεντρικά μας γραφεία στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση, αλλά και στα συνεργεία που κάλυψαν τις ανάγκες στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, η προσέλευση ήταν μεγάλη καθιστώντας πρωταγωνιστικό το ρόλο της ΕΝΩΣΗΣ για άλλη μια χρονιά.

     Η σύνθετη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και το έμπειρο, άρτια καταρτισμένο προσωπικό καταχώρησε και υπέβαλε τις δηλώσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Aγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

     Σημειώνουμε ότι η υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης – ΟΣΔΕ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για τη λήψη της αγροτικής επιδότησης όσο και για τη συμμετοχή στα χρηματοδοτούμενα αγροτικά προγράμματα. Παράλληλα με το ΟΣΔΕ, έγινε και η Δήλωση Καλλιέργειας-Εκτροφής ΕΛΓΑ/ΠΣΕΑ. 

     Οι παραγωγοί, έχουν αναπτύξει διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με την ΕΝΩΣΗ, γνωρίζοντας καλά ότι υπάρχει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης :  Γιατί είμαστε εδώ από το 1940 και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα στο πλευρό των ντόπιων Ελαιοπαραγωγών, Αμπελουργών, ΑιγοΠροβατοτρόφων, Βοοτρόφων, Δενδροκαλλιεργητών, Κηπευτικοπαραγωγών, Μελισσοκόμων και  Αλιέων, 365 μέρες το χρόνο, με επιστημονικό προσωπικό, πρόθυμο να τους καθοδηγήσει, ΔΩΡΕΑΝ, δημιουργώντας τις συνθήκες αξιοποίησης όλων των αναπτυξιακών προγραμμάτων που άμεσα τους ωφελεί. Αξιόπιστα – Συνεταιριστικά – Αποτελεσματικά.

Γιατί για κάθε τους ανάγκη, οι ντόπιοι παραγωγοί στην ΕΝΩΣΗ απευθύνονται.

Γιατί, όσες φορές δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις αποφάσεις του κεντρικού κράτους ή των όποιων υπηρεσιών, η ΕΝΩΣΗ ήταν ο σύμμαχος και  συμπαραστάτης των Αγροτών και Κτηνοτρόφων στον αγώνα τους, διεκδικώντας, ενίοτε δε επιβάλλοντας με όποιο κόστος στα συμφέροντά της, τις λύσεις που είχαν ανάγκη.

Γιατί η ΕΝΩΣΗ επενδύει στα Νησιά μας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης.

Γιατί η ΕΝΩΣΗ είναι Συνεταιριστική Οργάνωση και όχι ιδιωτική εταιρία που ενδιαφέρεται μόνο για τα κέρδη της … 

Γιατί στην ΕΝΩΣΗ πρωτοπορούμε και δεν αντιγράφουμε.

         Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ