Σάββατο 18 Απριλίου 2026
17.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αποκολλήθηκε βράχος στην επαρχιακή οδό Αργοστόλι-Πόρος

Γράφει ο Μάκης Λεκατσάς

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Από την δυνατή βροχόπτωση που έπληξε το νησί μας βράχος αποκολλήθηκε στην επαρχιακή οδό Αργοστόλι-Πόρος στην τοποθεσία Αδράκι.

Ήταν ευτυχές το γεγονός ότι δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο την στιγμή της πτώσης ώστε να συμβεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα από την πτώση του βράχου στο οδόστρωμα.

Επί τόπου βρισκεται όχημα της Τροχαίας Αργοστολίου όπου έχει προβεί στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ αναμένεται σε λίγο στο σημείο μηχανήμα της Πολιτικής Προστασίας για την απομάκρυνση του βράχου και την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κάθε χρόνο, σημειώνονται αποκολλήσεις μικρότερων βράχων,σε όλο το οδικό δίκτυο της Κεφαλλονιάς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγους ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο όπου οι βροχές δημιουργούν διαβρώσεις στα πρανή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ