Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
12.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

«Παγίδες θανάτου» στο οδικό δίκτυο της ορεινής Κεφαλλονιάς

Γράφει ο Μάκης Λεκατσάς

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Σε «παγίδα θανάτου» για τους διερχόμενους οδηγούς έχει μετατραπεί ο δρόμος της Φάλαρης που όπως και πολλά τμήματα του οδικού δικτύου της Κεφαλλονιάς δεν έχει διαγραμμίσεις. Η περιοχή την περίοδο αυτή και καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα βυθίζεται στην πυκνή ομίχλη, ακόμη και την ημέρα, λόγω του μεγάλου υψόμετρου, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο.

Δείτε στο βίντεο την κατάσταση με την ξεθωριασμένη διαγράμμιση

Ο δρόμος που ενώνει πλέον την περιοχή της Πυλάρου και της Ερρίσου είναι σχεδόν απροσπέλαστος ακόμη και την ημέρα, πολύ δε περισσότερο τη νύχτα, λόγω της πυκνής ομίχλης και της μη έγκαιρης διαγράμμισης και της φθοράς της παλαιάς.

«Οι κάτοικοι της περιοχής ιδιαίτερα, αλλά και οι διερχόμενοι πολίτες είναι ανάστατοι, καθώς αυτό το οδικό δίκτυο είναι η κύρια πρόσβαση σε εργασιακούς χώρους, δομές υγείας και εκπαιδευτήρια για το σύνολο των πολιτών της βόρειας Κεφαλλονιάς μετά το κλείσιμο του δρόμου Διβαράτα -Αγκώνα λόγω των έργων που γίνονται για την κατασκευή της νέας γέφυρας στο χειμωνικό.

Υπάρχει επείγουσα αναγκαιότητα άμεσης διαγράμμισης του οδικού δικτύου στο δρόμο της Φάλαρης πρίν συμβούν μοιραία ατυχήματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ