Σάββατο 11 Μαΐου 2024
21 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΡΑΓΚΑΤΑ – Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του ΠΣ “Ο Μέρμηγκας”[pics&vid]

Γράφει ο Μάκης Λεκατσάς

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση,ο Καλλιτεχνικοχορευτικός Σύλλογος Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας», έκοψε την βασιλόπιτά του,την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Η Γυναικεία Χορωδία Φραγκάτων με μαέστρο τον Μάκη Γεωργόπουλο ζέστανε με όμορφες μελωδίες την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του συλλόγου χαρίζοντας όμορφες μουσικές στιγμές.

Την βασιλόπιτα του συλλόγου ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π.Γεράσιμος Χαραλαμπάτος και την έκοψαν μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου Ηλιάνα Γαρμπή,που μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης ανακοινώσε την αποχώρηση της από την προεδρία του Συλλόγου παραμένοντας όμως κοντά στο Σύλλογο και θα τον στηρίζει στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του κτιρίου εκδηλώσεων του συλλόγου.

Ηλιάνα Γαρμπή Προέδρος του Καλλιτεχνικοχορευτικού Συλλόγου Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας»,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρετήσαν με ευχές για το νέο χρόνο ο Βουλευτής Κεφαλληνίας&Ιθάκης Παναγής Καππάτος, και η νέα προέδρος της Τ.Κ Ομαλών Ειρήνη Τζάκη.

Τυχερή της βραδιάς η Κατερίνα Γαρμπή που βρήκε το φλουρί ενώ μετά την κοπή της βασιλόπιτας οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι  γυναίκες του χωριού και μέλη του συλλόγου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στο Διοικητικό συμβούλιο και στα μέλη του Καλλιτεχνικοχορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ‘.Να είναι πάντα καλά και να οργανώνουν όμορφες Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ