Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
19.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“θέλουμε να σταματήσει το μαρτύριο που κάθε χρόνο βιώνουμε”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ι.Ν.ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΒΑΛΣΑΜΑΤΩΝ-ΟΜΑΛΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

-Κατά την Υπ.Αριθ. 6/2021 σύναξη Του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και με αποκλειστικό θέμα την φετεινή φθορά στην οικεία του ενορίτη μας κ . …….και του υιού του η οποία έτελέσθη στις 2/5 και μετά το πέρας της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας , το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την διάθεση χρηματικού ποσού ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης στο συνεχιζόμενο δράμα τους , αλλά και ως ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών .

– Σήμερα 9/5 και μετα το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρεδόθη σε κλειστό φάκελο το άγνωστο σε αυτούς ποσό και αυτοί αφού μας ευχαρίστησαν, μας το επέστρεψαν για τις ανάγκες της Εκκλησίας μας και συγκεκριμένα λέγοντας:

– <<Αυτά για να κλείσετε τις δικές σας πληγές , εμείς , εγώ και ο γιός μου δεν θέλουμε τίποτα και από κανέναν οικονομικά , το μόνο που θέλουμε είναι να σταματήσει το μαρτύριο που κάθε χρόνο βιώνουμε >>
Ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θεωρούμε υποχρέωση μας να κοινοποιήσουμε την περήφανη στάση του αναξιοπαθούντα συνανθρώπου μας , να τον συγχαρούμε και να ευχηθούμε με την σειρά μας να δωθεί επι τέλους ένα τέλος στο συνεχιζόμενο δράμα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ