Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιστολή 10χρόνου Αλέξη για την Κεφαλονιά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γεια σας είμαι ο Αλέξης, ένα παιδί της 5ης δημοτικού. Μένω Αθήνα και κάθε καλοκαίρι έρχομαι στο νησί μας έτσι και φέτος. Όμως αυτό το φετινό καλοκαίρι τελειώνει στην  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ με  θλίψη.

 Στης 3/9/2021 είχα πάει στην Γέφυρα Δεβοσέτου, περπατούσα και προς το τέλος είδα ότι το στηθαίο της γέφυρας είχε καταστραφεί  από τον Ιανό  και οι υπεύθυνοι και φέτος απόντες, ούτε μια κορδέλα για να μην πέσει κάποιος από την Γέφυρα. Είναι ντροπή. Πόσος χρόνος πρέπει να περάσει ακόμα για να  κατασκευάσουν το στηθαίο και να σηκώσουν από την θάλασσα τις πέτρες και ένα πεσμένο κολονάκι που πριν πολλά χρονιά τα φτιάξανε κάποιοι με κόπο;

Διάβασα ότι για αυτές τις εργασίες που μπορούν να κάνουν δύο εργάτες σε μια ημέρα, πρέπει να γίνουν μελέτες και να πληρωθούν πολλά χρήματα για αυτές τις μελέτες όταν μάλιστα το Νοσοκομείο και τα Σχολεία της Κεφαλονιάς έχουν μεγάλες ανάγκες. Εγώ παντός προσφέρομαι εθελοντικά να σηκώσω το κολονάκι που έχει πέσει στην θάλασσα καθώς και να βοηθήσω στον καθαρισμό του Κουτάβου που δυστυχώς  είναι ακόμα βρόμικος. Ίδια εικόνα λίγο πιο πέρα και κοντά  στο καρνάγιο. Οι παλιές πέτρες που είχαν τοποθετηθεί για να προστατεύουν από τα κύματα ,και οπού πάνω σε αυτές κάποιος θα μπορούσε να ξεκουραστεί ή να περπατήσει, έχουν πέσει στην θάλασσα με κίνδυνο να  πέσει και κάποιος άνθρωπος και να χτυπήσει.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αρμόδιος ΓΙΑΤΙ ??? Παρακαλώ να γίνουν αυτά που πρέπει για την Κεφαλονιά που αγαπώ και πιστεύω ότι όλοι αγαπάμε!!!!!!    

Αλέξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ