Σάββατο 27 Απριλίου 2024
14.9 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παρα πέντε – αλεξίπτωτο πλαγιάς – στον Μύρτο… Μια απάντηση του παπά Ξενοφώντα Ζαρκάδα.

Καλό καλοκαίρι αγαπημένοι φίλοι , ντόπιοι και ξένοι ταξιδευτές και <<αιθεροβάμονες >> που απολαμβάνετε την ομορφιά του νησιού μας <<απο ψηλά >>.

Έχουμε το μοναδικό προνόμιο να ζούμε σε εναν τόπο τόσο ευλογημένο ,έναν παράδεισο επι της γης. Μέσα σε όλα τα προνόμια , έχουμε και <<κάποιους ονειροπόλους >> επιχειρηματίες , ανθρώπους με αγάπη στον τόπο και οράματα .Άνθρωποι που επενδύουν σε δραστηριότητες λίγο έξω απ τις συνηθισμένες , που όμως σε φέρνουν στην ίδια την αγκαλιά του Θεού. Καταδύσεις, πεζοπορικές διαδρομές , ποδηλατικές με ποδήλατα βουνού , και στην κορωνίδα , το αλεξίπτωτο… Πραγματικά αφήνεσαι στην αγκαλιά Του .

Ενας τέτοιος άνθρωπος κι ο κος Ιωακείμ Σκόνδρας , ένας ονειροπόλος αιθεροβάμονας που μετα της οικογενείας του ξεναγεί με μοναδικό τρόπο τον <<τολμηρό >> τουρίστα σε μια <<αξέχαστη >> διαδρομή πάνω απ το παραδεισένιο τοπίο του Μύρτου. Μια δραστηριότητα που κάθε χρόνο όλο και πιο πολλοί Κεφαλλονίτες τολμούν να δοκιμάσουν . Μια δραστηριότητα απόλυτα ασφαλή από πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου. Αν αυτή η << ξαφνική αδιαθεσία >> κάποιου γίνει αιτία να εμπλακούν όλοι αυτοί οι φορείς – κρατικοί και ευθυνόφοβοι όπως κάθε φορέας- τότε θα βιώσουμε μια τεράστια και άδικη απώλεια για τον τόπο και τον Τουρισμό. Και οσο για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία , σας πληροφορώ ότι ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ επιχειρηματίας του νησιού που έδωσε μεγάλη έκπτωση στους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου όταν του ζητήθηκε να είναι ο πρώτος στην πλατφόρμα των εκπτώσεων και παροχών στους φοιτητές του νησιού μας.

Παρακαλώ , όχι ελαφρά τη καρδία λιθοβολισμός σε μια δράση , σε μια επιχείρηση σε μια ομάδα ανθρώπων που προσφέρουν το <<κάτι περισσότερο >> σε αυτόν τον τόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ