Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου
Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου. Υπήρξε ένας αγαπητός και δραστήριος συμπολίτης μας, με προσφορά στο Αργοστόλι και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα λείψει από την πόλη.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Γιώργος Ζαχαράτος
Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τίμιος βιοπαλαιστής ( ιδιοκτητης και οδηγός ΤΑΧΙ) Άνθρωπος της προσφοράς στα κοινά διετέλεσε επί πολλά χρόνια Δημοτικός Συμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αργοστολιου . Συνέβαλε ουσιαστικά να λυθούν πολλά θέματα της καθημερινότητας στο Αργοστόλι και ιδιαίτερα έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα της πόλης αλλά και στον φωτισμό της . Φρόντισε με ζήλο τίς άνω συνοικίες της πόλης και ιδιαίτερα τίς Λαικες κατοικίες και τα χωριά . Ήταν ένας αγαπητός φίλος και συμμαχητής στήν κοινή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση του πολίτη .
Εκφράζω την βαθειά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του .
Σωτήρης Κουρής 28/11/2022
Ο Γιώργος Ζαχαράτος υπήρξε ένας εξαίρετος και αγαπητός άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η καλοσύνη του και η αγάπη του για τον τόπο του.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια μας στους οικείους του.
Ο Δήμαρχος Αργοστολίου
Θεόφιλος Μιχαλάτος