Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι αυταπάτες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη του συντάκτη τους χωρίς να σημαίνει ότι συμπίπτουν με την άποψη του kefaloniastatus.gr

Η χώρα μας μόλις είχε βγει από μια πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση, που άφησε μεγαλές πληγές σε όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων. Στο χώρο του μπάσκετ υπήρξαν πολλά  οικονομικά προβλήματα που όμως, όπως φαινεται, φαντάζουν παιδικές ασθένειες μπροστά σ’ αυτό που έρχεται σαν Αρμαγεδδών να τα σαρώσει όλα! Αναφερόμαστε στην κρίση του κορωνοίου που πραγματικά δεν αφησε τίποτα όρθιο στο χώρο  του μπάσκετ…

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διέκοψε όλα τα πρωταθλήματα, κατόπιν φυσικά εντολών της κυβέρνησης, και ήρθαν τα πάνω κάτω δημιουργώντας μεγάλο πονοκέφαλο στους αρμόδιους της ομοσπονδίας για την  επικύρωση των πρωταθληματων.

Η τελική A LA CARTE λύση που εδωσε δημιουργεί πολλά προβλήματα και αδικίες. Διότι δεν μπορεί να ανεβάζει μόνο τις δυο πρωτοπόρες ομάδες από τη Β στην Α2, και απ’ τη Γ στη Β να ανεβαζει 26 ομαδες. Είναι  πραγματικά  απίστευτο το κατόρθωμα τους που δεν έχει προηγούμεννο στην ιστορία του μπάσκετ και στην ουσία το διαλύει αντί να είναι σωτηρία για το άθλημα.

Η ΕΟΚ νομιζει ότι με τις επιλογές αυτές θα σώσει τις ομαδες απο την οικονομική καταρευση τώρα, αλλά οι συνέπειες των επιλογών της θα φανούν στο μέλλον.

Η Α2 έπρεπε να χωριστεί σε δυο ομίλους των 12 ομάδων. Η Β Εθνική σε τρεις ομίλους και η Γ με προσθήκες μόνο των πρωταθλητών των ενώσεων προφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο το επίπεδο, την αξιοπιστία και την ολοκλήρωση των πρωταθλήματων χωρίς αποχωρήσεις ομάδων λόγω οικονομικών προβληματων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ