Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σημαντικές διακρίσεις για τον ΑΓΣ Επτανήσων

Με 6 μετάλλια θα επιστρέψουν αύριο οι αθλήτριες του συλλόγου μας από το διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup.

Ο σύλλογος μας είχε δικαίωμα να αγωνιστεί σε 6 προγράμματα στην κατηγορία Νεανίδων και οι αθλήτριες κατάφεραν το 6 στα 6.

Συγκεκριμένα:
-Η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαριλένα Τριάντου κατέκτησε στην κατηγορία Νεανίδων γεν. 2007 την 1η θέση στο στεφάνι και τη 2η θέση στην μπάλα.
-Η αθλήτρια του συλλόγου μας Χριστίνα Κατσαμπίρη κατέκτησε στην κατηγορία Νεανίδων γεν.2008 την 1η θέση στην μπάλα,τη 2η θέση στις κορίνες και την 3η θέση στο στεφάνι.
-Η αθλήτρια του συλλόγου μας Αγγελική Ποδήματα κατέκτησε στην κατηγορία Νεανίδων γεν. 2008 την 3η θέση στην μπάλα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στην προπονήτρια τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου.

ΑΓΣ Επτανήσων


Ασημένιο μετάλλιο και στους Περιφερειακούς Αγώνες Τραμπολίνου για τον Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας, Κατερίνα Λιναρδάτου κατέκτησε τη 2η θέση στους περιφερειακούς αγώνες Τραμπολίνου στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’ που διεξήχθησαν σήμερα στην Πάτρα. Συγχαρητήρια στην Κατερίνα, που παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας δεν το έβαλε κάτω όλον αυτόν το καιρό και κατάφερε να διακριθεί.

Συγχαρητήρια και στην προπονήτριά της, Χριστιάνα Μπασιαρδή που με υπομονή και επιμονή προσπαθεί να αναπτύξει το άθλημα του Τραμπολίνου στο νησί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ