Τρίτη 16 Απριλίου 2024
18.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συμμετοχή ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Irini Cup 2022 και Επιτυχίες στους Προκριματικούς Αγώνες Νεανίδων

Έτοιμες είναι οι αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ για τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί από 13-15/5/2022 στην όμορφη Χαλκίδα.

Σήμερα το μεσημέρι θα αναχωρήσει η Παγκορασίδα Καλαφάτη Χριστίνα, συνοδευόμενη από την προπονήτρια Μποζένα Μπαρτκόβσκα και τους γονείς της και αύριο θα αναχωρήσουν οι κορασίδες του Ανσάμπλ Δελλαπόρτα Αγγελική Γκέιλ, Κατσαμπίρη Μαριλένα,Μινέτου Εβίνα, Πολλάτου Λετίσια, Τζωρτζάτου Μελίνα καθώς και οι νεανίδες Κατσαμπίρη Χριστίνα και Τάψα Θεοφανία.

Δυστυχώς η αθλήτρια Τριάντου Μαριλένα δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα λόγω ασθένειας.Τις αθλήτριες θα συνοδεύσει η Γραμματέας του συλλόγου Ελένη Δαρδαμάνη και γονείς των παιδιών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και κυρίως να χαρούν τον αγώνα και να περάσουν όμορφα στη Χαλκίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Levante Ferries για τη χορηγία της στο ταξίδι αυτό και τη στήριξη της.

Εκ του ΔΣ


Επιτυχίες στους Προκριματικούς Αγώνες Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν 6-8/5/2022 στο Λαύριο για τον ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

Διπλή πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις αθλήτριΕς Χριστίνα Κατσαμπίρη και Μαριλένα Τριάντου.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε η Χριστίνα Κατσαμπίρη στις κορίνες που πήρε 23.750β, βαθμολογία που ήταν η 3η υψηλότερη στο συγκεκριμένο όργανο στον αγώνα ανάμεσα σε 184 αθλήτριες.

Κατάταξη των αθλητριών στο σύνθετο ατομικό στα 4 όργανα στις 184 αθλήτριες:Χριστίνα Κατσαμπίρη 13ηΜαριλένα Τριάντου 25η Θεοφανία Τάψα 34η

Για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού προσμετρούνται οι 3 υψηλότερες βαθμολογίες κάθε αθλήτριας. Βάσει λοιπόν των ανωτέρω η Χριστίνα Κατσαμπίρη προκρίνεται ως 9η στο Πανελλήνιο και η Μαριλένα Τριάντου ως 22η.

Επιπλέον,η αθλήτρια Θεοφανία Τάψα προκρίθηκε στην Τελική Φάση Ατομικού Νεανίδων από 25η-80η θέση του Προκριματικού Αγώνα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και κυρίως για τη δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα, στην προπονήτρια τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα για την αφοσίωση, την επιμονή και την προσήλωσή της στο έργο της και τις ατελείωτες ώρες μέσα στο γήπεδο,στη δασκάλα μπαλέτου κα Κωνσταντινίδου που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει βοηθήσει τα μέγιστα τα κορίτσια και στους γονείς για τη στήριξη.
Μπράβο σε όλους.

Εκ του ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ