Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο ΝΟΑ φιλοξένησε τον Α.Σ. Άκρος Πατρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου με χαρά σας ενημερώνει ότι το τριήμερο 3-5 Ιουνίου 2022, φιλοξένησε στο νησί μας τον Α.Σ. Άκρος Πατρών – κολυμβητική ομάδα – Προαγωνιστικής Κατηγορίας.

Η αποστολή που μας επισκέφθηκε αποτελούνταν από 16 κολυμβητές και κολυμβήτριες 8- 12 ετών με προπονητή τον κ. Γεώργιο Λεκάκη και συνοδό τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους , έγιναν  προπονήσεις – χρονομετρήσεις ενόψει των θερινών αγώνων και διασκέδασαν κολυμπώντας ακόμη και στον Πλατύ Γυαλό , κάνοντας γνωριμίες και φιλίες , που θα μείνουν αξέχαστες. 

Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε εμείς, αλλά νομίζουμε και αυτοί ήταν άριστες από το ήθος και το χαρακτήρα των παιδιών. Ο όμιλός μας θα συνεχίσει την προσπάθεια ανταλλαγής και επικοινωνίας με άλλους ομίλους εντός και εκτός Κεφαλονιάς με στόχο τα παιδιά μας να αποκτήσουν κοινωνικότητα αλλά και το ¨ευ αγωνίζεσθαι¨να γίνει κτήμα τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για την ευγενική προσφορά τους όπως επίσης και τοις προπονήτριες του ομίλου μας Μωραίτου Αλεξάνδρα και Μαραβέγια Τζεραλένα.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν στο προπονητικό camp.

Α.Σ. Άκρος Πατρών : ΛΕΚΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΛΕΚΑΚΗΣ ΜΙΝΩΑΣ, ΛΕΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,

ΓΚΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ,ΜΑΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΑΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ,

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ν.Ο. Αργοστολίου : ΠΟΔΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ, ΜΑΡΟΥΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΧΑΡΑ, ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΕΡΡΙΚΑ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΓΚΑΔΗ ΣΟΦΙΑ, ΤΣΙΩΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΙΣΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΚΚΟΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΤΖΙΒΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ ΜΑΤΙΝΑ, ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΛΥΔΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, WOOD JASON , ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΗΛΙΑΝΑ.

Με   εκτίμηση
Από  το Δ.Σ. του ΝΟΑργοστολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ