Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
18.2 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρικ Καντονά: Εγώ ο λάτρης του ποδοσφαίρου δεν θα δω ούτε ένα παιχνίδι αυτού του Μουντιάλ

Μια μέρα πριν την σέντρα στο Μουντιάλ του Κατάρ τα λόγια του Ερικ Καντονά, αποτελούν την σκληρή υπενθύμιση των εγκλημάτων και της διαφθοράς, που οδήγησαν στην διοργάνωση αυτή.

«Εγώ ο λάτρης του ποδοσφαίρου δεν θα δω ούτε ένα παιχνίδι αυτού του Μουντιάλ. Πόσες χιλιάδες θάνατοι, για να χτιστούν αυτά τα γήπεδα, και στο τέλος τι; Να διασκεδάσουν το πλήθος για δύο μήνες και κανείς δεν νοιάζεται…

Το μόνο νόημα αυτής της εκδήλωσης, το ξέρουμε όλοι, είναι το χρήμα. Είναι ισχυρότερο από όλα! Πήρα την απόφασή μου δεν θα το παρακολουθήσω. Ξέρω ότι δεν τους νοιάζει και ότι εγώ δεν θα αλλάξω τον κόσμο. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτή τη μασκαράτα.

Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν στους ανθρώπους που έχτισαν τα γήπεδα είναι φρικτός. Και χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν. Κι όμως, θα γιορτάσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου κατά την κατασκευή των γηπέδων του, σύμφωνα με τον «Guardian» έχασαν την ζωή τους περίπου 6.500 εργάτες, είναι μια ακόμα μια μαύρη σελίδα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ