Κυριακή 12 Μαΐου 2024
17.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Συνέντευξη τύπου για την «Διοργάνωση των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball Juniors u-19 2023

Η Συνέντευξη τύπου για την «Διοργάνωση των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball Juniors u-19 2023, στην παραλία Αϊ Χέλης”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέθεσαν ο σήμερα στις 12:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “ΚΕΦΑΛΟΣ” οι διοργανωτές των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball Juniors u-19 2023, που θα πραγματοποιηθούν στην παραλία Αϊ Χέλης απο 4-6 Αυγούστου .

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος που εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Κεφαλλονιά αυτο το σημαντικό τουρνουά, τονίζοντας οτι είναι μια γιορτή για μας, μια πρόκληση η διοργάνωση αυτή του τουρνουά και φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός και να το έχουμε κοντά μας κάθε χρόνο. Θέλουμε, συνέχισε, να έχουμε κάθε χρόνο αθλητικές διοργανώσεις στο Δήμο μας, όχι μόνο τον Αύγουστο αλλά όλο το χρόνο.

Στη συνέντευξη μίλησαν η αναπληρώτρια Προεδρος της επιτροπής beach volley Ελένη Καζάκου, τόνισε πως η διοργάνωση αυτή αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας αποκέντρωσης του θεσμού. Εξέφρασε τις ευχαριστίες στον δήμαρχο για την αποδοχή της φιλοξενίας της διοργάνωσης, αλλά και στην Περιφέρεια για την στήριξη ενώ ευχήθηκε από την πλευρά της καλή επιτυχία και κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν το παρών στον Αϊ Χελη για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση και να στηρίξουν τους αθλητές.

Ο Κανελλόπουλος Θεόδωρος, Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, ευχαρίστησε τον Δήμο Αργοστολίου για την φιλοξενία και η δική του συμβολή ήταν, όπως είπε, να προτείνει και να ασκήσει πιέσεις ώστε η διοργάνωση να γίνει στην Κεφαλονιά, καθότι είναι ένας ευλογημένος τόπος ενδεδειγμένος για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Χαρακτήρισε το beach volley “βασιλιά” των καλοκαιρινών αθλημάτων, το οποίο μπαίνει στα σχολεία και κάλεσε τους φορείς να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή.

Στηξ συνέντευξη συμμετείχαν οι κ. Ιωάννα Μαρκέτου, ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & ΙΘακης, ο Αυγουστάτος Φώτιος, Πρόεδρος Σωματείου BV Ammos Κεφαλλονιάς, οι αθλητές Κωνσταντίνος Βένιος και Χρηστάκος Ιπποκράτης καθώς και οι αθλήτριες αδελφές Φανιουδάκη Ελευθερία και Φανιουδάκη Νικολέτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ