Κυριακή 19 Μαΐου 2024
22.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μαργαρίτα Έρτσου και Μάριος Γαρμπής κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στα Σαλαμίνεια 2023 (video)

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνος (ΝΑΟΣ) διοργάνωσε, στα πλαίσια των εορτασμών για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2023. Πρόκειται για διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας οι οποίοι έλαβαν χώρα στον ιστορικό όρμο της Σαλαμίνας και στον κόλπο του Αγίου Νικολάου την περασμένη Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε αυτήν τη σημαντική διοργάνωση τα νησιά μας εκπροσωπήθηκαν από άξιες αθλήτριες και άξιους αθλητές του ΝΟΑ οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν στο βάθρο της απονομής! Πιο συγκεκριμένα και από τα αποτελέσματα που μας έστειλαν οι γονείς των συμμετεχόντων, βλέπουμε ότι οι Έρτσου Μαργαρίτα και Γαρμπής Μάριος κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία τους ενώ οι Γιαννάτου Ισαβέλλα, Μπατιστάτου Ανδριάννα, Κουκουνάρης Ανδρέας, Ιωάννου Γεράσιμος και Δημουλιός Άγγελος κατέλαβαν την τρίτη θέση. Καλή παρουσία είχε επίσης ο Γαρμπής Σπύρος που ήρθε 5ος στην κατηγορία του.

Το kefaloniastatus.gr εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στις οικογένειές τους και στις προπονητικές τους ομάδες! Να είναι πάντα καλά και να υπερέχουν μέσω του αθλητισμού, της γνώσης και του πολιτισμού!

Τέλος, για τη 12χρονη Μαργαρίτα θυμόμαστε την πολύ όμορφη και ζεστή παρουσία της στην πολιτιστική εκδήλωση του ΠΣ Κουνόπετρα στα Μαντζαβινάτα πριν δύο χρόνια, τον Αύγουστο του 2021 (κλικ ΕΔΩ) και την ξανασυνταντάμε σήμερα σε μία ακόμη διάκριση, αυτήν τη φορά στο πεδίο του αθλητισμού… Όπως φαίνεται, η πορεία αυτού του λαμπρού και ταλαντούχου κοριτσιού θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον πάντα με θετικό πρόσημο! Να είναι πάντα καλά και να την χαίρεται η οικογένειά της!

Δείτε ένα βίντεο απόσπασμα από την απονομή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ