Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΣΚ / 3ο Σκακιστικό Τουρνουά (Rapid) για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού , Γυμνασίου & Λυκείου – 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3ο Σκακιστικό Τουρνουά (Rapid) για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού , Γυμνασίου & Λυκείου – 2024

 1. Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) προκηρύσσει το 3ο Σκακιστικό Τουρνουά (Rapid) για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου -2024
 2. Χώρος Αγώνων : Στα γραφεία του Σ.Σ.Κ. , Χαροκόπου & Δόριζα στο Αργοστόλι.
 3. Ημερομηνία Διεξαγωγής : Κυριακή 19/05/2024
 4. Εγγραφές : 17:00 έως 17:30.
 5. Πρόγραμμα Αγώνων : Έναρξη αγώνων 17:30 1ος – 5ος Γύρος – Απονομές & Τελετή Λήξης, με το πέρας του 5ου Γύρου.
 6. Δικαίωμα Συμμετοχής : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου. Δεν χρειάζεται κατοχή Σκακιστικού Δελτίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. (Χωρίς οικονομικό παράβολο συμμετοχής).
 7. Κατηγορίες :  Τα παιδιά (αγόρια & κορίτσια μαζί ) θα διαγωνιστούν σε 3 κατηγορίες, Η Πρώτη θα αφορά τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Α΄, Β΄ & Γ΄ Δημοτικού. Η Δεύτερη θα αφορά τα παιδιά της Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού. Η Τρίτη κατηγορία θα αφορά τα παιδιά του Γυμνασίου & Λυκείου.
 8. Μετάλλια / Βραβεύσεις : Μετάλλια θα πάρουν οι 3 πρώτοι αθλητές-τριες της γενικής κατάταξης της κάθε κατηγορίας. Τιμητικό Βραβείο στον μικρότερο αθλητή & μικρότερη αθλήτρια.
 9. Σύστημα Αγώνων : Οι αγώνες θα γίνουν με «Ελβετικό Σύστημα», 5 γύρων.
 10. Χρόνος Σκέψης : Ορίζεται σε 15΄ λεπτά για κάθε παίχτη-τρια.
 1. Κριτήρια  Ισοβαθμίας : Α) Το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα. Β) Το σύστημα «Μπούχολτς» (Βαθμοί αντιπάλων) Γ) Το σύστημα «Σόννεμπορν – Μπέργκεν» (Βαθμοί αντιπάλων ανάλογα το αποτέλεσμα) Δ) Αριθμός νικών με τα μαύρα.
 2. Ενστάσεις : Οι κληρώσεις γίνονται από εγκεκριμένο πρόγραμμα της «FIDE» και δεν επιδέχονται ένστασης. Τυχών ενστάσεις υποβάλλονται στον Διευθυντή Αγώνων, το αργότερο πέντε (5΄) λεπτά μετά την λήξη του τρέχοντος γύρου, με κατάθεση παραβόλου είκοσι (20) ευρώ και εκδικάζονται από την επιτροπή Ενστάσεων των Αγώνων. Το παράβολο επιστρέφεται σε περίπτωση αποδοχής της ένστασης, διαφορετικά εκπίπτει υπέρ των διοργανωτών. Γενικά για ότι δεν προβλέπεται με την παρούσα προκήρυξη, αρμόδιος είναι ο Διευθυντής Αγώνων, του οποίου η απόφαση είναι τελεσίδικη.
 3. Διευθυντές Αγώνων : Κος Ατζελίδης Γεώργιος & Κος Πετράτος Φώτης.
 4. Υπεύθυνοι Διαιτησίας : Κος Ρασσιάς Γεώργιος, Κος Βλάχος Αντώνιος & Κος Τζουγαννάτος Αντώνιος.
 5. Δηλώσεις συμμετοχής : Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την φυσική παρουσία στον χώρο των αγώνων, ή τηλεφωνικά στο 6944267405 σε περίπτωση μη έγκαιρης παρουσίας. Αθλητής που θα προσέλθει μετά την 17:30 της Κυριακής και εφόσον είχε δηλώσει συμμετοχή θα μπορεί να αγωνιστεί από τον δεύτερο γύρο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ                                                         ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ