Τρίτη 23 Απριλίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγαπημένα μου παιδιά Χριστός Ανέστη, καλή διαμονή στο νησί και καλό πτυχίο.

Γράφει ο Πατέρας Ξενοφώντας Ζαρκάδας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Ξεκίνησα τις σπουδές μου το 2014 μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία που πρίν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες δέσαμε τις ζωές μας – σπουδαστές- και πάλι μαζί στα έδρανα .Ο λόγος …απλός. Ητανε ο μόνος τρόπος να πείσουμε την κόρη μας να σπουδάσει. Το πετύχαμε αλλά μπλεχτήκαμε σε ενα αντικείμενο δύσκολο και ξένο για μας. Η Πρεσβυτέρα πήρε το πτυχίο , εγω για προσωπικούς λόγους…ολιγωρώ. Παράδειγμα προς αποφυγή…

Τον Μάη του 15 και κατόπιν εντονης προτροπής απο τους συμφοιτητές μου μπήκα στο ψηφοδέλτιο της ΑΣΦΙΟΝ αφού πρωτίστως έθεσα τον όρο – που έγινε αποδεκτός- οτι ανεξάρτητα του αριθμού των ψήφων που θα ελάμβανα αν και εφ’οσον έβγαινα , θα έπαιρνα την θέση του βμέλους. Πίστευα οτι πάντα ενας μεγάλος είναι <<τροχοπέδη>> αλλά σίγουρα καλή τη πίστη μπορεί να προσφέρει.

Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, με τιμήσατε με την ψήφο σας και μάλιστα κάποιες φορές ακόμα και πρώτευσα σε σταυρούς. Πάντα με αγάπη και σεβασμό στα <<παιδιά μου>> των εκάστοτε προεδρείων – τρία τη σειρα – Πέτρου Παπαποστόλου , Στέλιου Παπάζογλου και Δημήτρη Ψωμά. ΟΛΟΙ άξια παιδιά , με προσφορά , τρέξιμο και πάντα στο πλευρό του καθενός για κάθε προβλημα. Και αυτοι και εγω. με κάθε ιδιότητά μου, πρωτίστως του σπουδαστη και μέλους του ΔΣ, μετά σαν πατέρας , σαν Ιερέας , σαν γνωστης της τοπικής κοινωνίας, σαν παπάς του Ορφανοτροφείου που κάναμε τον φιλανθρωπικό μας αγωνα , κάθε κοινωνική δράση , κάθε εκδήλωση, εγω , το αμάξι μου , το σπίτι μου στην διάθεσή σας.

Πιστεύω οτι ποτέ δεν έθιξα κάποιον , δεν προσέβαλα και κυρίως , δεν <<καπέλωσα>> Σαν ιερέας οργάνωσα επισκέψεις στον Αγιο Γεράσιμο , στο Εκκλησιαστικό Μουσείο του Αγίου Ανδρέα , στα Βαλσαμάτα σε πανήγυρεις , δράσεις κι επισκέψεις στο Ορφανοτροφείο , στο Γηροκομείο , κ.α.

Ονειρό μου σαν μέλος του ΔΣ η δημιουργία πλατφόρμας που ο κάθε Κεφαλλονίτης επιχειρηματίας θα συμμετείχε και θα έδινε ποσοστό έκπτωσης με την επίδειξη του φοιητικού του πάσου . Για το σκοπό αυτό οργάνωσα μια πανηγυρική <<έναρξη>> της δράσης με πρώτο επιχειρηματία που θα εγκαινίαζε την προσφορα , τον φίλο και συναθλητή k. Ιωακείμ Σκόνδρα απο το No Border paragliding στον Μύρτο . Να γνωρίζετε οτι έχετε 40% έκπτωση στο parapente – πτήση tandem με αλεξίπτωτο πάνω απο τον Μύρτο.

Σας χαιρετώ και αποχαιρετώ με αγάπη. Καλό πτυχίο, πάντα κράνος και ζώνη και μην ξεχνάτε την ζακέτα. Σνιφ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ