Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Συναυλία έξω από το Υπουργείο Υγεία για τους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή

ΦΥΣΑΓΕ ΚΟΝΤΡΑ χθες στο υπουργείο Υγείας

Έχω μαζί μου, σ’ αυτό το σάλεμα που κάνεις ψυχή μου,
την αυταπάρνησή μου, το μαγικό ραβδί μου,
κάνω τ’ αδύνατα να ξεπερνάνε τη φωνή μου.

Active Member, Φυσάει κόντρα.

Και ο απαλός αέρας έπαιρνε τα τραγούδια και τα έστελνε σε όλη την Ελλάδα. Να ακουστεί η φωνή των αγωνιστών υγειονομικών σε αναστολή, των απεργών πείνας που εδώ και οκτώ μήνες ζητάνε δικαιοσύνη.

Και έγιναν τα τραγούδια  γέφυρα, που  ένωσαν όλες τις καρδιές που χτυπούσαν στον ρυθμό της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης . Μια Ελευθερία που έχει βγει πληγωμένη από την  πανδημία. Μια Δικαιοσύνη που έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα και πρέπει πάλι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Την Ελευθερία έντυσαν με τη μουσική και τις φωνές τους το συγκρότημα  ACTIVE MEMBER, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Νίκος Ξύδης, ο Αλέξανδρος Μίχος, ο Βασίλης Ράλλης και ο Διονύσης Φαρμάκης. Την Ελευθερία τραγούδησαν και χειροκρότησαν  οι αλληλέγγυοι πολίτες, οι υγειονομικοί, οι επιστήμονες και οι καλλιτέχνες που κατέφθασαν έξω από το Υπουργείο, για να ενισχύσουν τον αγώνα των υγειονομικών.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πια τι ακριβώς έχει συμβεί! Συλλογικότητες και σωματεία έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στους αγωνιστές με τη λευκή μπλούζα. Οι απλοί πολίτες απαιτούν την επιστροφή των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στο ΕΣΥ που καταποντίζεται μέρα με την ημέρα. !

Οι υγειονομικοί είναι εδώ! Το απέδειξαν περίτρανα το απόγευμα της Πέμπτης 14/4/22. Το αποδεικνύουν καθημερινά με τον αγώνα τους που έχει αρχίσει από την 1η Σεπτέμβρη και θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή τους. Και η δικαίωση δεν αργεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ