Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της feelhellas.com :
2. Κεφαλονιά:
Στην Κεφαλονιά, το ξεχωριστό αυτό νησί του Ιονίου με τις φυσικές ομορφιές, θα συναντήσεις μια πλούσια γαστρονομική παράδοση. Πίτες, χόρτα και κρεατικά χαρακτηρίζουν την παραδοσιακή κουζίνα της Κεφαλονιάς, ενώ ξακουστή είναι η κεφαλονίτικη κρεατόπιτα. Ξεχωριστά κεφαλονίτικα πιάτα είναι τα χορταρικά τσιγαρίδια, η αλιάδα, το σοφιγάδο και το προκάδο, τα οποία αξίζει να συνοδεύσεις με τα τοπικά κρασιά Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και Μοσχάτο.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στον παρακάτω σύδεσμο: