Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Αργοστόλι, 15.12.2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, αποτελούμενο από το Γραμματέα της Ν.Ε. Λευτέρη Κρητικό, τον Αν. Γραμματέα Κωνσταντίνο Βάλσαμο, το Γραμματέα της Τ.Ο. Αργοστολίου Χρήστο Θεοδωρακάτο, τον Αν. Γραμματέα Διονύση Ζαπάντη και το Μέλος Συντονιστικής της Τ.Ο. Χριστίνα Μπίρμπα, επισκεφθήκαμε τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας κ. Ιωάννη Μπούμη.

Ενημερωθήκαμε για το μείζον ζήτημα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, καθώς από το σύνολο οργανικής δύναμης 186 αστυνομικών σήμερα υπηρετούν 131, ενώ αρκετοί εξ’ αυτών απουσιάζουν λόγω αδειών. Οι ανάγκες αυξάνονται την τουριστική περίοδο οπότε και χρειάζεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, περαιτέρω ενίσχυση της υπάρχουσας δύναμης.

Επισημάνθηκε η ανάγκη στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού Πόρου, με επιπλέον αστυνομική δύναμη, καθώς καλύπτει τις ανάγκες μιας ευρύτερης περιοχής με σημαντική τουριστική επισκεψιμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συνομιλήσαμε επίσης, για τη πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας αλλά και την ανάγκη να γίνονται τακτικότερα συνεδριάσεις της Επιτροπής του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας που σε συνδυασμό με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και την αστυνόμευση θα συμβάλλουν στην εξάλειψη περιστατικών βίας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας , με σκοπό την επαρκή κάλυψη των αναγκών των νησιών μας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ