Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δράση ενημέρωσης από το ΚΕΘΕΑ στο Γυμνάσιο Ιθάκης

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΘΑΚΗΣ

Κεφαλονιά, 20.02.2023

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή17/2/2023, πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τους μαθητές του Γυμνασίου Ιθάκης.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και για τα προσωπικά δεδομένα. Στόχος της παρέμβασης ήταν η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μαθητών για το ζήτημα της πρόληψης από την εξάρτηση στο διαδίκτυο καθώς και για την προστασία τους από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία και τη φιλοξενία τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου της Ιθάκης.

Η Κινητή Μονάδα υποστηρίζει άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση του διαδικτύου ή τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Βοηθάμε τα άτομα αυτά να ανακτήσουν την ισορροπία ανάμεσα στην ψηφιακή και την πραγματική ζωή και να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές και διαπροσωπικές τους δυσκολίες.

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ-Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων

Κεφαλονιά, ΛηξούριΣτ. Τυπάλδου, Τ.Κ 28200

2671091720, 6971981651

kmkefalonia@kethea-epirou.gr

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με έδρα τη Κεφαλονιά και με κωδικό ΟΠΣ 5052169 εντάσσεται στο Ε.Π. «Ιόνια Νησιά 2014-2020». Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται