Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023
26 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

«Φταίει ο ΕΟΤ» πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Γκερέκου, δικαιολογήθηκε η περιφερειάρχης για την απουσία της ΠΙΝ από τις διεθνείς εκθέσεις

Για την απουσία της ΠΙΝ από τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις:

«Φταίει ο ΕΟΤ» πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Γκερέκου, δικαιολογήθηκε η περιφερειάρχης.

31/01/2023

Για μια ακόμη φορά η περιφερειακή αρχή μεταβιβάζει σε άλλους την ευθύνη για τις προφανείς δικές της παραλείψεις και αστοχίες.

Εν προκειμένω στην προσπάθεια της η περιφερειάρχης να απαντήσει γιατί δεν εκπροσωπήθηκαν τα Ιόνια Νησιά στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης, γιατί δεν θα εκπροσωπηθούν ούτε σ’ αυτήν του Μιλάνου και πιθανόν ούτε σ’ αυτήν του Βερολίνου, κατάδειξε ως υπεύθυνο το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ!

Είναι προφανές ότι η αιτία για την κάκιστη εικόνα στον τομέα αυτό της τουριστικής προβολής βρίσκεται στην ανυπαρξία σχεδίου και συντονισμού που εδώ και καιρό διατρέχει την εικόνα της περιφερειακής αρχής. Άλλωστε η ίδια η περιφερειάρχης δέχτηκε ότι οι άλλες περιφέρειες που είχαν παρουσία στην έκθεση αξιοποίησαν χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο. Η ΠΙΝ και η περιφερειάρχης γιατί δεν έκαναν το ίδιο;

Η περιφερειακή αρχή Κράτσα δεν είναι πλέον σε θέση να εκπροσωπήσει και να υπερασπιστεί τα τοπικά συμφέροντα, ακόμη και σε «τυποποιημένες» δράσεις όπως αυτές των τουριστικών εκθέσεων, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και εύλογες και έντονες διαμαρτυρίες τουριστικών φορέων και παραγόντων.

Ευτυχώς που ο χρόνος της τελειώνει!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται