Κυριακή 28 Απριλίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει | Με επιτυχία η αποστολή βοήθειας στη Θεσσαλία

             Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  1η αποστολή του Δήμου Αργοστολίου για παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας . Με συντονιστή τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας και Υγείας και τις δομές της Κέντρο Κοινότητας και «Βοήθεια στο Σπίτι» και την αμέριστη συνδρομή των συμπολιτών μας, συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν βασικά είδη για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

           Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στις 21/09, σε όχημα της εταιρείας Φρούτα-Πολλάτος, 200 κιβώτια με βασικά είδη και 4 παλέτες νερού. Η συγκεκριμένη αποστολή έχει ως σκοπό την στήριξη των οικογενειών του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

          Συλλογή εκ νέου θα πραγματοποιηθεί  κατά την διάρκεια της μεγάλης συναυλίας αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/9  από τους πολιτιστικούς φορείς και θα γίνει η 2η αποστολή στο Δήμο Τρικάλων. 

           Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν συλλογικά ή μεμονωμένα στη συγκεκριμένη δράση, την επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος για την προσφορά της  καθώς και την επιχείρηση Φρούτα- Πολλάτος που διέθεσε φορτηγό της  για την δωρεάν μεταφορά της βοήθειας, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της τοπικής μας κοινωνίας, γιατί «η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει».

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ