Τρίτη 14 Μαΐου 2024
17.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

kefaloniastatus.gr / Υπεύθυνη τομέα ΜΚΔ η Ευαγγελία Αλιβιζάτου | viral ο π. Ξενοφώντας

Ενημερώνουμε το αγαπητό αναγνωστικό μας κοινό ότι από τη Δευτέρα που μας πέρασε, 12 Φλεβάρη, η κεντρική μας συντάκτρια, κυρία Ευαγγελία Αλιβιζάτου, ανέλαβε την ευθύνη του Τομέα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της ιστοσελίδας μας.

Η γνωστή λογοτέχνιδα της οποίας τα άρθρα παρουσιάζουν τεράστια απήχηση συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις, γνωρίζει πώς “παίζεται” το παιχνίδι στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην προώθηση των άρθρων μας και των παρεμβάσεων των πολιτών που εμπιστεύονται τη σελίδα μας για να επικοινωνήσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παράλληλα, μία νέα συντάκτρια προστέθηκε στη Δύναμή μας, η κυρία Στέλλα Παζάλου, η οποία ασχολείται επίσης με τη συγγραφή και τη λογοτεχνία. Καταπιάνεται κυρίως με κοινωνικά και διαπροσωπικά ζητήματα. Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και της ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδι η γραφή της!

Τέλος, “viral” έγινε ο πατέρας Ξενοφώντας Ζαρκάδας του οποίου το πρόσφατο άρθρο του, “Ωραίο το φουστάνι σου Γιώργο μου… αλλά…” (κλικ ΕΔΩ), προσέγγισε δυσθεώρητα ύψη αποδοχής και ανάγνωσης! Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τη σχετική καρτέλα:

Σας ευχαριστούμε για την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας που έχουμε αναπτύξει αυτά τα τρεισήμιση χρόνια της λειτουργίας μας. Είναι ειλικρινής και εποικοδομητική διότι δεν εδράζεται στον πλουτισμό αλλά στην διάθεση για προσφορά και συμμετοχής στα κοινά. Συνεχίζουμε!

Η Συντακτική Επιτροπή του kefaloniastatus.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ