Σάββατο 27 Απριλίου 2024
16.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η αποστολή της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου στη Λευκάδα (εικόνες+βίντεο)

Η εξαιρετικά δραστήρια και εξωστρεφής Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου, συμμετείχε στην 33η συνάντηση Χορωδιών των Επτανήσων! Το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός για τα νησιά μας, έλαβε χώρα σε ένα εξαιρετικό χώρο-στολίδι για τη Λευκάδα, μέσα στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας.

Μερικοί από τους Χορωδούς μας λίγο πριν τη συναυλία και ο περιβάλλων χώρος του κάστρου της Αγίας Μαύρας.

Το θέαμα ήταν υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με τις πέντε Χορωδίες που συμμετείχαν απ’ όλα σχεδόν τα Ιόνια Νησιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου ξεχώρισε με μία πλήρη εμφάνιση όπου φαινόταν η εμπειρία της σε ανάλογες διοργανώσεις και η συστηματική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Κέρδισε, το δίχως άλλο, το πιο ζεστό χειροκρότημα και τις καλύτερες εντυπώσεις του πολύ μεγάλου κοινού που παρακολουθούσε.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε στιγμές από την 33η Συνάντηση Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/06/2022. Την ευθύνη οργάνωσης της εκδήλωσης είχε ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας, “ΟΡΦΕΥΣ 1937” με συνδιοργανωτές την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, το Δήμο Λευκάδας και την ΠΕΔΙΝ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων). Συμμετείχαν οι Χορωδίες: – Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου – Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας “ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ” – Χορωδία ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ Ζακύνθου – ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ Λευκάδας – παιδική Χορωδία Ορφέα Λευκάδας – Μικτή Χορωδία Ορφέα Λευκάδας

Δείτε το βίντεο του μέλους του ΔΣ της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου Διονύση Γασπαρινάτου:

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και οι πολιτικές αρχές του τόπου:

Κατά το τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τον πρόεδρο της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου, κ. Ρωσσέτο Λούζη, να δίνει σε όλους δίσκους με εκτελέσεις της Χορωδίας.

Δρ Βικάτου και Ρωσσέτος Λούζης

Η αποστολή επέστρεψε με ακόμη ένα σημαντικό αναμνηστικό γεγονός στις αποσκευές της και, φυσικά, ξεκινώντας αμέσως το σχεδιασμό και την υλοποίηση των επόμενων βημάτων της… πάντα Δραστήρια, πάντα Δημιουργική, πάντα Δυνατή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ