Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στη Φτέρη ο ασταμάτητος Νικόλας Φαραντούρης με την Ορειβατική Λέσχη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικόλας Φαραντούρης συμμετέχει στην πλούσια δραστηριότητα της Ορειβατικής Λέσχης Κεφαλονιάς. Αυτήν τη φορά η ομάδα περπάτησε ως την μαγευτική Φτέρη!

Η ομορφιά της φύσης μας βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό και έτσι στην προσωπική του ανάρτηση στο facebook, ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα συνόδευσε τις υπέροχες φωτογραφίες μαζί με ένα ποιηματάκι ενδεικτικό της ευθυμίας και της καλής ατμόσφαιρας που επικρατούσε στην εκδρομή:

Στον … Αγκώνα και τα Ζόλα
τρώμε, πίνουμε απ’ όλα,
λέμε και καμιά παρόλα!

Μα τι Λέσχη φοβερή!
Φτέρη, Αγία Κυριακή,
φύση και … καλό φαΐ!

Τα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τη διαδρομή τους μέσα στον ήλιο: βουτώντας στα υπέροχα νερά της παραλίας της Φτέρης!

Μέσα σε όλα λοιπόν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Νικόλας Φαραντούρης, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το πως προλαβαίνει τα πάντα αφού η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και η εβδομάδα μόνο 7 ημέρες!

Πριν από λίγες μέρες συμμετείχε ενεργά στην υπέροχη εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων (θα υπάρξει σχετικό ρεπορτάζ) που ήταν αφιερωμένη στον Κώστα Βάρναλη, νωρίτερα ήταν στην τελετή βράβευσης της πρώτης διπλωματικής εργασίας της φοιτήτριας κας Μιχαέλας Τσιτιλάκου απ’το “Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ενέργεια” που διευθύνει, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα (Ο Αλέξης Τσίπρας προσέφερε το χρηματικό ποσό ύψους 36.000 ευρώ που συνόδευε το διεθνές Βραβείο Ειρήνης της Βεσφαλίας που του απονεμήθηκε, για υποτροφίες φοιτητών ελληνικών Πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων και του Πανεπιστημίου Πειραιώς), ενώ μια μέρα πριν ήταν στη Θεσσαλονίκη και στο 13th SEE Europe Energy Dialogue απ’ το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ)! Παράλληλα, εννοείται, έδινε συνεντεύξεις και αρθρογραφούσε σε διάφορα μέσα…

Αστείρευτη λοιπόν η ενέργεια και η δυναμική του Νικόλα Φαραντούρη που κερδίζει όποιον συναντά στο πέρασμά του.

Με το Χαράλαμπο Βασιλάτο σε ένα από τα στιγμιότυπα της εκδρομής.

Το βίντεο της λέσχης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ