Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με επιτυχία έγινε η έκθεση ζωγραφικής της Νατάσα Μεταξά στον Πόρο Κεφαλονιάς! 

Η διεθνής εμβέλειας ταλαντούχα ζωγράφος και καθηγήτρια ζωγραφικής Νατάσα Μεταξά, που πολλές φορές έχει εκθέσει έργα της στο εξωτερικό, διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία απόψε την έκθεση έργων ζωγραφικής μαθητριών της σχολής της και δικά της στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας στην οποία θαύμασαν τα εξαιρετικά έργα τους ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες!

Οι μαθήτριες της σχολής ζωγραφικής της Νατάσα Μεταξά στον Πόρο που παρουσίασαν το μοναδικό ταλέντο τους (όπως φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία μου με την καθηγήτρια) ήταν η Μαριλένα Μανέντη από την Αγία Ειρήνη, η Sarah Miles από την Αγγλία και η Amy Copperman από την μακρινή Καλιφόρνια!

Ο λόγος που ειδικά αυτές οι μαθήτριες από το εξωτερικό (και άλλοι πολλοί) προτείμουν τον Πόρο της Κεφαλονιάς για να μυηθούν από την πανάξια καθηγήτρια τους στην πανάρχαια τέχνη της ζωγραφικής είναι όπως μου τόνισε η Νατάσα Μεταξά το μοναδικό στον κόσμο διαυγές φυσικό φως που διαθέτουμε καθώς και οι μοναδικές ομορφιές των τοπίων του νησιού μας!

Η σχολή ζωγραφικής τέχνης MetaxArt κάνει μεγάλες προσπάθειες για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στο νησί μας οι οποίοι φεύγοντας από εδώ μας διαφημίζουν διαχρονικά μέσα από τα καλλιτεχνικά έργα τους και όχι μόνο! Συμβάλει ακόμα η σχολή της Νατάσα Μεταξά στην καλλιτεχνική επιμόρφωση των κατοίκων καθώς και την δια βίου μάθηση!

Για όλους τους παραπάνω λόγους η μοναδικών υψηλών προδιαγραφών σχολή ζωγραφικής της Νατάσα Μεταξά που τιμά στα μέγιστα και με την παρουσία της και μόνο τον Πόρο και την Κεφαλονιά μας χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας!

Σπύρος Καγκάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ