Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σύλλογος Γονέων 5ου Δημοτικού: το κέφι της συλλογικής γιορτής επέστρεψε ξανά στην αυλή του σχολείου μας!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Αργοστόλι, 25/02/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Παρασκευή 24/2/23 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου μας η προγραμματισμένη αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας για τα παιδιά.
Έπειτα από τους περιορισμούς των προηγούμενων χρόνων λόγω της πανδημίας, το κέφι της συλλογικής γιορτής επέστρεψε ξανά στην αυλή του σχολείου μας!
Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια που κάναμε ως Σύλλογος για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και συγκεκριμένα:

  1. Στο Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και τη βοήθεια που μας προσέφερε σε ό,τι χρειαστήκαμε.
  1. Στο Νίκο Νικολούλη και την ηθοποιό Τζένη Παπαδήματου, η οποία στέκεται πάντα δίπλα στην προσπάθεια των Συλλόγων Γονέων, για την αφιλοκερδή προσφορά των μασκότ του Μίκυ και της Μίνι οι οποίες χάρισαν μεγάλη χαρά στα παιδιά μας, όπως και τους συνεργάτες τους από την ομάδα Theatro Theama.
  2. Στον Χρόνη Πολίτση, ψυχολόγο και προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.με.Α. για την αφιλοκερδή και ενθουσιώδη προθυμία του να μας βοηθήσει στην μουσική επένδυση της γιορτής, χαρίζοντας άφθονο κέφι στα παιδιά με τις μουσικές επιλογές του.
  3. Στον Διονύση Παπαδάτο για την αφιλοκερδή προσφορά του ηχητικού συστήματος από την εταιρία “Infoline” που διατηρεί στο Αργοστόλι.
  4. Σε όλους τους γονείς που έκαναν δική τους υπόθεση την επιτυχία του μπουφέ της γιορτής, προσφέροντας πραγματικά τα καλύτερα εδέσματα.

Καλές Απόκριες σε όλους!
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου

Ο πλούσιος συλλογικός μπουφές, προσφορά από τα μέλη του συλλόγου.
Χρόνης Πολίτσης
Ο ταμίας του ΔΣ, Βαγγέλης Τιμοθεάτος, και η αντιπρόεδρος, Ουρανία Μαρκάτου.
Το μέλος του συλλόγου Λίνα Μποχάγιερ
Χρόνης Πολίτσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ