Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κώστας Ευαγγελάτος / Με επιτυχία η ποιητική παρουσίαση στον Ελληνογαλλικό σύνδεσμο

ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ. ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ  ΤΕΧΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση προσωπικοτήτων της πνευματικής και καλλιτεχνικής ζωής έγιναν τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης “Θάλασσα…Αγάπη μου” καθώς και η ποιητική παρουσίαση του εικαστικού, λογοτέχνη, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου στα πλαίσια του 3ήμερου Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης που  παραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Ελληνογαλικού Συνδέσμου στην Αθήνα.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΖΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,ΚΛΑΙΡΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

Τιμητικές προσφωνήσεις για τον τιμώμενο έγιναν από τον Πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου κ. Νίκο Αγγελή και την κ. Αργυρούλα Pappas- Τσιώτα, εικαστικό-εκπαιδευτικό, διοργανώτρια της έκθεσης και της εκδήλωσης. Οι ομιλητές ναφέρθηκαν στην διαχρονική και παραγωγική, διεθνή πορεία του Κώστα Ευαγγελάτου, ο οποίος είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ), της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΕΛ), μέλος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) και άλλων πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών συλλόγων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος διάβασε για πρώτη φορά χαρακτηριστικά ποιήματα του από την νέα ποιητική συλλογή του “Εγκόλπια Ιάματα” (2016-2024), που μόλις εκδόθηκε από τις εκ. Ατέχνως.

Στο πιάνο ερμήνευσε τα έργα του “Θαλασσινές εικόνες”, “Ηλιαχτίδες”, “Νοσταλγία” και “Μετά τη βροχή” ο διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης, λογοτέχνης Γιώργος Μαρινάκης, Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ), εντυπωσιάζοντας τους φιλότεχνους με την εκφραστική του δεξιοτεχνία. 

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΛΑΤΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της ποιητικής παρουσίασης ο Κώστας Ευαγγελάτος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης και τους πολλούς παριστάμενους. Ευχαρίστησε επίσης τον ανθοδέτη Κώστα Ιωαννίδη, την σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιωσηφίνα Σάρρου και τον Ντάνυ Μαρτζώκα, συνεργάτη του στο Art Studio Est, στο Αρχείο Fototanism και την Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη για την διακόσμηση, τις καλλιτεχνικές προσφορές, την φωτογράφηση και το στήσιμο της έκθεσης. Ακολούθησε κοκτέιλ στο φιλόξενο χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με θέα την πλατεία Κολωνακίου.

ΝΤΑΝΥ ΜΑΡΤΖΩΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ PAPPAS-ΤΣΙΩΤΑ, ΑΝΝΗ ΚΟΛΛΙΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΙBO KAI ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΣΑΡΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ PAPPAS- ΤΣΙΩΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΛΙΑΚΟΥ,

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ PAPPAS-ΤΣΙΩΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ