Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13.3 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εύλογα ερωτήματα επιχειρηματιών για τη μη στήριξή τους απ’ το Δήμο Αργοστολίου

Φίλες και φίλοι καλησπέρα.
Συνήθως χρησιμοποιούμε την σελίδα μας για θέματα που έχουν σχέση με την γυμναστική και τον αθλητισμό και για θέματα που αφορούν στην λειτουργία του γυμναστηρίου μας.

Αφού όμως, λόγω πανδημίας δεν υφίσταται λειτουργία , όχι μόνο στο δικό μας αλλά σε κανένα γυμναστήριο της χώρας , εδώ και σχεδόν 6 μήνες, σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε την σελίδα μας απευθυνόμενοι όχι μόνο στους πελάτες μας και στους φίλους μας αλλά και σε όλους τους δημότες της πόλης μας για να μοιραστούμε κάτι που μας προβληματίζει και μας λυπεί.

Η ιστορία έχει ως εξής. Μάθαμε ότι οι επιχειρήσεις που είναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ λόγω πανδημίας, απαλλάσσονται απ’ τα δημοτικά τέλη. Υπάρχει επίσημη πλατφόρμα που γίνονται οι αιτήσεις. Μπήκαμε λοιπόν και εμείς στο gov.gr να κάνουμε αίτηση και συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας, διαπιστώσαμε, ότι ο Δήμος Αργοστολίου δεν υπάγεται στο πρόγραμμα. Επειδή η προθεσμία λήγει στο τέλος του μήνα τηλεφωνήσαμε στον Δήμο να μάθουμε τι γίνεται.

Δεν θα σταθούμε στο ότι δεν βρήκαμε κανέναν υπεύθυνο στα τηλέφωνα και στο ότι για μια ώρα περίπου ακούγαμε μουσικούλα, ανάμεσα στις τηλεφωνικές γραμμές περιμένοντας να μας ….συνδέσουν! Θα σταθούμε όμως στο γεγονός ότι μετά από πολλή ώρα ενημερωθήκαμε ότι ο δήμος μας δεν υπάγεται σ αυτό το πρόγραμμα γιατί πολύ απλά δεν έγινε ποτέ δημοτικό συμβούλιο με αυτό θέμα, ώστε να ψηφιστεί. Στην ερώτηση γιατί δεν έγινε, αφού εδώ και μήνες άλλοι δήμοι της χώρας έχουν απαλλάξει τους πληττόμενους δημότες τους απ τα δημοτικά τέλη, η απάντηση ήταν ότι ο Δήμαρχος τα αποφασίζει αυτά!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν τι ισχύει; Ποιος απ’ τον δήμο είναι υπεύθυνος να μας απαντήσει; Ο Δήμαρχος μας δεν ενδιαφέρεται να διευκολύνει τις επιχειρήσεις του Δήμου που είναι κλειστές; Σαν επιχειρηματίας και ο ίδιος, ίσως έπρεπε να δείχνει περισσότερη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα.
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, κάθε σχόλιο δεκτό.
Gymland

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ