Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
18.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μάκης Δαναλάτος / ΠΕΡΙ ΛΗΣΤΩΝ

Ο λόγος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Η απέχθεια και η δυσανεξία της κυβέρνησης των «αρίστων» σε κάθε κινητοποίηση του κόσμου όταν αντιδρά στην πολιτική της, είναι δεδομένη. Συκοφαντίες, ψέματα, κατηγορίες, απειλές, ελεεινή προπαγάνδα από κυβερνητικούς και τη«μπουκωμένη»δημοσιογραφία τους.

 Έτσι κατάφεραν χρόνια τώρα, να καθηλώνουν τις όποιες αντιδράσεις του κόσμου και να περνούν τις πολιτικές τους.

Τελευταίο έργο τους, η επιχείρηση ενάντια στον ξεσηκωμό των φοιτητών και όχι μόνο, που αντιδρούν στο κυοφορούμενο νομοσχέδιο. Στη λογική και αυτό, ότι ο δημόσιος χώρος και στην παιδεία πρέπει να μικρύνει για να μπουν και εδώ οι επιχειρηματίες, ώστε να γίνει και η τριτοβάθμια εκπαίδευση εμπόρευμα.

Ο πρωθυπουργός και σε συνέχεια ο υπουργός προπαγάνδας του, χαρακτήρισαν ούτε λίγο ούτε πολύ τους φοιτητές που αντιδρούν εκτός των άλλων και ως ληστές.

Αν ψάχνουν για ληστές, να στηθούν οι ίδιοι απέναντι στον καθρέφτη τους μαζί με τις πολιτικές τους και θα τους βρουν.

Είναι αυτοί και οι πολιτικές, που έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές ενέργειας (είναι διπλάσιες από το 2020), των καυσίμων,των τροφίμων και σούπερ μάρκετ, ληστεύοντας  τον οικογενειακό προϋπολογισμό, έχουν κάνει τις 6 από τις 10 οικογένειες να μην μπορούν να βγάλουν το μήνα και στον αντίποδα, μια χούφτα επιχειρηματικοί όμιλοι κυρίως των παραπάνω δραστηριοτήτων, να μετρούν 25 δις κέρδη το 2022.

Είναι αυτοί, που αυξάνουν τον κατώτατο μισθό κατά ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης την ημέρα και θα πρέπει να είναι και ευτυχισμένοι αυτοί που το λαμβάνουν, γιατί δεν «αντέχουν» οι παραπάνω όμιλοι,να πάνε το κέρδη τους στα 24 δις από τα 25.

Είναι αυτοί,που πετάνε από τα σπίτια τους τον κόσμο με τους πλειστηριασμούς, προς τέρψιν των άλλων ληστών, κορακιών και τραπεζιτών.

Δεν κάνουν επανάσταση υπουργέ Μαρινάκη οι φοιτητές όπως δηλώνεις. Αντιστέκονται, ώστε το άδικο να μη γίνει νόμος. Μην τους βάζεις όμως ιδέες.

Με τηναντίδραση τους δηλαδή, αρνούνται να ακυρωθεί το άρθρο 16 του Συντάγματος που εσείς σαν κυβέρνηση προσπαθείτε να παρακάμψετε! Τόσο άνομοι είναι.

Γερ. Δαναλάτος

Ιανουάριος 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ