Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
14.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάμαλα Χάρις, Γυναίκα είναι… και φαίνεται!

Γράφει η Σοφία Αράβου - Παπαδάτου

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Καλώς- τηνε κι ας άργησε!

Επιτέλους,  μια γυναίκα που σέβεται τη φύση της, κατακτά  ανώτατα πολιτικά αξιώματα!

Μια γυναίκα που ανατρέπει τα στερεότυπα του αρρενοποιημένου πολιτικού προσωπείου. Μια γυναίκα που γελάει ολόκληρη όταν μιλάει, που ευχαριστεί τους πάντες, που εκπέμπει θηλυκότητα και δεν το κρύβει.

Δεν είναι Κοντολίζα, δεν είναι Μαντλίν, είναι απλά Χάρις θεϊκή!

Μία γυναίκα που είναι βέβαιο ότι, στα παλαιότερα πειράματα της κοινωνικής ψυχολογίας , θα επέλεγε την έγχρωμη κούκλα, εάν την ρώταγαν ποια είναι πιο όμορφη, η λευκή ή η μαύρη κούκλα στα παιχνίδια;

Είναι χρόνια που έχουν αλλάξει αυτά  τα δεδομένα, ευτυχώς! Οι μαυρούλες βλέπουν πια την ομορφιά και στον εαυτό τους, ξεπερνώντας το στερεότυπο της λευκής, ξανθής  με ψηλόλιγνο Bibibo σωματότυπο.

Επιτέλους,  μια ζεστή προσωπικότητα και όχι μια καλοστολισμένη γλάστρα, για πασαρέλα ΜΜΕ. Ήταν καιρός  να  δούμε και στην πράξη, την  αυθεντική και  θερμή  προσωπικότητα που κερδίζει εδώ και χρόνια, στα δεδομένα της Ψυχολογίας!

Είναι διπλή μειονότητα η αντιπροεδρίνα της Αμερικής, original γυναίκα και έγχρωμη. Οι διπλές μειονότητες αυξάνουν τη δύναμη της επιρροής, στην κοινωνιοψυχολογική τεκμηρίωση, δεν το ξεχνάμε και αυτό!

Τα θηλυκά οιστρογόνα επιτέλους να λειτουργήσουν σε αγαστή συνεργασία με τα αρσενικά ανδρογόνα!  Όλοι, μα όλοι όμως, σεβασμό στις ορμόνες που μας  χάρισε η φύση! Δεν θυσιάζουμε τίποτα, ούτε μια τρίχα, προκειμένου να δείχνουμε, αρρενωπά σκληρές!

Σεβασμός όμως και στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, αν αποδέχεται θαρραλέα τον εαυτό της και δεν είναι φοβικά «κρυμμένη». Το αυθεντικό ποτέ δεν έχασε σε τίποτα!

Για να εκλεγεί ως αντιπρόεδρος «αυτοκρατορίας» η  Κάμαλα Χάρις, φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην ανδροκρατούμενη πολιτική.

Φαίνεται ότι χρειάζεται επιτέλους, η  συνθετική σκέψη που τεκμηριωμένα διαθέτουν οι γυναίκες!  Όχι πια μοναχικό, το άσπρο-μαύρο αντρικό !  Μαζί στις αποφάσεις, βροντοφωνάζει όλος  ο κόσμος!

(Χαμογέλα Κάμαλα  Χάρις, το ίδιο  κι εμείςόλοι μαζί σου, στα σημάδια και την ελπίδα  υλοποίησης!)

Έχουν χαράξει δρόμο οι ψυχαναλυτές του 20ου αιώνα!

Ο Αυστριακός Σίγκμουντ Φρόυντ που ανακάλυψε το ασυνείδητο, είπε: «Δεν ξέρουμε τι θέλει η γυναίκα».

Ο Γάλλος Ζακ Λακάν,  όρισε το ασυνείδητο εκφρασμένο ως  Λόγο και προχωρώντας παρακάτω, είπε : «Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα. Η διαφορά βρίσκεται στο Λόγο και την Αλήθεια του καθενός».

Η Αγγλίδα Μάριον Μίλνερ, με την εικαστική ψυχοθεραπεία που εφάρμοσε πρώτα στον εαυτό της, έκανε αντιληπτό, ότι: Η συνειδητοποίηση δεν έχει φύλο, υπερβαίνει  στερεότυπα και συμβάλλει  θεραπευτικά  στην ψυχική νόσο.

Ως προς τα πολιτικά και εγκόσμια, η Κάμαλα Χάρις, έχει τοποθετηθεί υπέρ της φορολόγησης του μεγάλου πλούτου,  της εξάλειψης των κοινωνικών ανισοτήτων και της στήριξης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.  Υπέρ της Ισότητας στην Υγεία, του περίφημου Obama – και τώρα – Biden’sMedicareforall! Επιστροφή των Δημοκρατικών στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Π.Ο.Υ και στη Συμφωνία των Παρισίων για το Περιβάλλον!

Είναι η πρώτη γυναίκα στα ψηλά αξιώματατης αμερικάνικης  αντιπροεδρίας  και, όπως είπε, δεν θα είναι η τελευταία!

  • Η Πράξη έναντι της Θεωρίας, όπως πιστεύεις  Χάρις, ας χαρακτηρίσει την πορεία σου και εμείς, με  χαρά θα σε παρακολουθούμε!

(Ακολουθεί το βίντεο της νικητήριας ομιλίας της, γεμάτο ευχαριστίες και θέρμη προς την οικογένειά της, προς τις μειονότητες που ανήκει, προς όλους τους Δημοκρατικούς Ψηφοφόρους. Μηνύματα που αφορούν την ανθρωπότητα και το μέλλον μας)

https://www.youtube.com/watch?v=Iu7AbNaKFqc&feature=share&fbclid=IwAR0eKleN5i7DwuTx8djM_uW73qQasfF0qmd69XUC0rgif09__MUo-aDysc0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ