Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023
15 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σοφία Αράβου: Ν’ αγιάσει το στόμα σου Δήμαρχε

Γράφει η Σοφία Αράβου - Παπαδάτου

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Στην πλατεία της  Λακήθρας

Ν’ αγιάσει το στόμα σου Δήμαρχε

Γράφει η Σοφία Παπαδάτου (Αράβου), όπως γράφει  το δ. ψηφοδέλτιο Αργοστολίου

Το άκουσα και ησύχασα «Ναι, στόχος μας είναι να γίνει ο Βιολογικός Καθαρισμός στη Λειβαθώ».

Ομολογώ  έψαχνα μέρες να το δω γραπτά, σε όλα τα φυλλάδια του συνδυασμού «Δημοτική Συμπολιτεία-Θεόφιλος Μιχαλάτος». Το ήθελα πάντα στα μέρη που κατοικώ και άκουσα να το εξαγγέλλει προφορικά ο νυν και αυριανός Δήμαρχος, στις περιοδείες μας στην κάτω Λειβαθώ. Είμαι σίγουρη θα ειπωθεί και σήμερα, στα χωριά της άνω Λειβαθούς (21-εικοσιμία).

«Δεν το γράφουμε, γιατί οι ανάλογες συζητήσεις που γίνονται, δεν είναι ακόμα σε στάδιο για να ανακοινωθούν δημόσια», είπε ο Δήμαρχος. Πιο σοβαρή κουβέντα από χείλη πολιτικού, δεν έχω ξανακούσει να βγαίνει. Συμπερασματικά, ότι ανακοινώνεται στα φυλλάδιά μας, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι εξελίσσεται και θα γίνει. Οι προφορικές εξαγγελίες είναι το ίδιο σημαντικές, όσο και οι γραπτές.

Στα Σβορωνάτα, με τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους

Χαίρομαι που ακολουθώ τις περισσότερες επισκέψεις του Δημάρχου στα χωριά. Γνωρίζω καλύτερα και από κοντά τους συνυποψήφιους στις κοινοτικές ενότητες, ακούω τα έργα που έχουν γίνει την προηγούμενη τετραετία Μιχαλάτου, όπως επίσης τα κατά τόπους εκκρεμή προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις από κατοίκους και παράγοντες.

Όλοι εμείς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εξήντα τρεις  (63) να είμαστε καλά, εκλεγμένοι αύριο και μη, θα ακούμε, θα μεταφέρουμε και θα συμβάλλουμε στην επίλυση προβλημάτων.

Δεύτερο θείο άκουσμα από τα χείλη του Δημάρχου «Είμαι εδώ για να ενώσω, όχι για να απομονώσω και να χωρίσω», και αναφέρθηκε στις κατά τόπους δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού, υποδομών, παροχών, διατροφής κ.α.

Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, οι επανειλημμένες αναφορές στη «Δημόσια Υγεία». Οι αλλαγή των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Λειβαθούς που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αρχή την Πεσσάδα, είναι πρώτο τη τάξει, χωρίς τίποτα να αποκλείεται.

Γιατί όπως λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας-Π.Ο.Υ «Υγεία είναι όλα,  το σύνολο της σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας των ανθρώπων».

Όσοι ακολουθούμε τον Δήμαρχο, νέοι, συνταξιούχοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, εργαζόμενοι και άνεργοι,ευχόμαστε όλοι Καλή Επιτυχία και στην Υγειά μας, γιατί όντως «Υγεία είναι όλα»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται