Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
20.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΔΑΚΙ / Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό σχολείο Χιονάτων

Μία ακόμα επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/05/2024 στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό σχολείο Χιονάτων από τους συνεργάτες μας Γεράσιμο και Αλίκη με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών στο θέμα της ανακύκλωσης.

Καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε από τους συνεργάτες μας, τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έκαναν ερωτήσεις και συμμετείχαν ενεργά.

Στη συνέχεια, δόθηκαν σε όλα τα παιδάκια πάνινες σακούλες και ακολούθησε παιχνίδι, όπου η κάθε σακουλίτσα θα γέμιζε με ανακυκλώσιμα υλικά. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα παιδιά συμμετείχαν στη διαδικασία του να διαχωρίσουν τα διάφορα προϊόντα και να τα τοποθετήσουν στην ειδική σακούλα ανακύκλωσης.

Μέσα από τις επισκέψεις στα σχολεία, η Ε.Δ.Α.Κ.Ι. στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νεολαίας σε περιβαλλοντικά ζητήματα, αλλά και την κατανόηση της σπουδαιότητας της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης των υλικών.

Ακόμα, στόχος μας είναι να διδάξουμε στις νέες γενιές τον σεβασμό και την υπευθυνότητα που θα πρέπει να έχουμε απέναντι στο περιβάλλον, ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα της ζωής και τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια.

ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ