Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΔΑΚΙ / Ενημερωτική επίσκεψη στο νηπιαγωγείο Βλαχάτων

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση της Μαθητικής Νεολαίας» η Ε.Δ.Α.ΚΙ. Α.Ε. Ο.Τ.Α. επισκέφτηκε το νηπιαγωγείο Βλαχάτων την Δευτέρα 20-05-2024 με σκοπό να ενημερώσει τους μικρούς μας φίλους σχετικά με την αξία της ανακύκλωσης.

Κατά την επίσκεψη αυτή, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τους συνεργάτες μας Αλίκη και Γεράσιμο σε περίπου 20 μαθητές του νηπιαγωγείου, ενώ ακολούθησε διαδραστικό παιχνίδι ανακύκλωσης.

Η Ε.Δ.Α.ΚΙ. μοίρασε πάνινες σακούλες ανακύκλωσης στους μικρούς μας φίλους και ενημερωτικά φυλλάδια για τους γονείς.

Καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο νηπιαγωγείο, οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έκαναν ερωτήσεις και ενημερώθηκαν για τη σημασία της ανακύκλωσης, την επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων, καθώς και για το πώς μπορεί να συμβάλλει ο καθένας στη μείωση των απορριμμάτων του πλανήτη μας.

Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς τις νέες γενιές θα κλιμακωθούν από την Ε.Δ.Α.ΚΙ. Α.Ε. Ο.Τ.Α. και τους συνεργάτες της, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Α/βάθμιας εκπαίδευσης και με όποιον άλλον εκπαιδευτικό ή πολιτιστικό φορέα επιθυμεί να βοηθήσει.

Είναι ανάγκη να δώσουμε το έμπρακτο παράδειγμα στα παιδιά μας για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε και να διασώσουμε το περιβάλλον μας!

ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ