Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
19.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΔΑΚΙ / Επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο Μεταξάτων Κεφαλονιάς

«Πρόγραμμα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης της μαθητικής νεολαίας»

Την Τρίτη 04/06/2024 η Ε.Δ.Α.ΚΙ. Α.Ε. Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του προγράμματος «ενημέρωση & ευαισθητοποίηση της μαθητικής νεολαίας» πραγματοποίησε την τελευταία της επίσκεψη στο νηπιαγωγείο των Μεταξάτων για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μαθητές και εκπαιδευτικοί έλαβαν ενημέρωση από τους συνεργάτες μας Αλίκη και Γεράσιμο σχετικά με την ανακύκλωση και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες μας μοίρασαν σε όλους τις ειδικές πάνινες σακούλες ανακύκλωσης και ακολούθησε διαδραστικό παιχνίδι.

Μέσα από αυτή τη δράση, στόχος της ΕΔΑΚΙ είναι να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές την προσωπική ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στο περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Ως μελλοντικοί πολίτες να ευαισθητοποιηθούν στα περιβαλλοντικά προβλήματα, κατανοώντας τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης και υιοθετώντας σωστές συνήθειες για την ευημερία του τόπου μας και του πλανήτη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία Ομαλών, Βλαχάτων, Χιονάτων και Μεταξάτων για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και είμαστε έτοιμοι μαζί με τους συνεργάτες μας να επισκεφτούμε, με τη νέα σχολική χρονιά, και άλλα σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στο έργο μας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ