Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025
12 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επώνυμη Καταγγελία / Προσπαθεί να κλείσει ραντεβού για οφθαλμίατρο στο ΓΝΚ από τα μέσα Νοέμβρη και δε βρίσκει άκρη!

Καταγγελία

Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος από το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου, πως μπορώ να κλείσω ένα τηλεφωνικό ραντεβού με τον/την οφθαλμίατρο.
Από τα μέσα Νοεμβρίου, προσπαθώ να κλείσω ένα ραντεβού και δυστυχώς μέχρι και χθες που ήταν η τελευταία προσπάθεια δεν τα κατάφερα.

Αναλυτικά οι προπάθειές μου:

* Μέσα Νοεμβρίου, παίρνω τηλέφωνο και ζητώντας ένα ραντεβού για οφθαλμίατρο, μου δόθηκε εντολή να πάρω στις 10 Δεκεμβρίου.

* Δέκα Δεκεμβρίου, όσες φορές και εάν εκάλεσα το τηλέφωνο των ραντεβού, δυστυχώς δεν έτυχε να το σηκώσει κανείς. Το τηλέφωνο είτε ήταν απασχολημένα ή καλούσε αλλά μετά γύριζε σε κατειλημμένη γραμή.

Άφησα να περάσουν οι ημέρες των εορτών και:
Την 8η Ιανουαρίου, κάλεσα και πάλι για να κλείσω ραντεβού. Κάποια στιγμή μπόρεσα να επικοινωνήσω και η απάντηση της τηλεφωνήτριας ήταν να πάρω στις 10 του μηνός. Διαμαρτυρήθηκα ότι το ίδιο μου είχαν πει και τον Νοέμβριο, αλλά 10 Δεκεμβρίου δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω. Έξαλλη για την παρατήρησή μου και λέγοντας μου “ότι πάντα σηκώνουμε τα τηλέφωνα” η εν λόγω κυρία μου το έκλεισε πριν ακόμη ολοκληρώσω την φράση μου.

* Στις 10 του μηνός πήρα τηλέφωνο στις 12 και 10 περίπου και πάλι κάποια γυναικεία φωνή (δεν μπόρεσα να καταλάβω εάν ήταν ή ίδια που μου το έκλεισε την προηγούμενη φορά κατάμουτρα), μου απάντησε ότι τα ραντεβού έκλεισαν. Στην ερώτησή μου  “Μα πως γίνεται να έχουν κλείσει όλα τα ραντεβού σε τόσο μικρό διάστημα”, η απάντηση ήταν ότι τα ραντεβού ήταν λίγα και έκλεισαν από τις 10. (Σημειωτέον ότι για ραντεβού καλούμε 12 με 2). Και συμπλήρωσε ότι τα ραντεβού είναι κλεισμένα μέχρι τον Μάϊο. Της απαντώ αγανακτισμένη κλείστε μου ένα ραντεβού έστω Ιούνιο – Ιούλιο. Δεν γίνεται μου απαντά. Φυσικό επόμενο να αρχίζω να υψώνω τη φωνή μου και να απαιτώ να μου κλείσει ένα ραντεβού. Η απάντησή της να πάρω να κάνω τα παράπονά μου στον Διοικητή και ότι δε μπορεί να ακούει εκείνη τα παράπονά μας και μου δίνει ένα τηλέφωνο. Άρχισα να το καλώ από τις 12 και τέταρτο περίπου μέχρι τη 1.30. Δεν το σήκωσε κανείς.

Αναρωτιέμαι, τα ραντεβού κλείνονται κάτω από το τραπέζι και μεταξύ ημών και ημών;

Να σημειώσω ότι δεν είμαι η μόνη. Ανάλογο περιστατικό έζησε και φίλη μου και ακόμη ούτε και εκείνη δε μπόρεσε να κλείσει ένα ραντεβού.

Με αγανάκτηση και απογοήτευση για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την κατάρρευση του ΕΣΥ,

Αρετή Παπαδημάτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ