Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
16.9 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ι. Κοσμάτος: Δεν είμαστε κυρίαρχοι του Λιθοστρώτου για να εξορίζουμε ό,τι άλλο κινείται

Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε την ανάρμοστη συμπεριφορά επαγγελματία  της περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος με θυμό απαίτησε από τη Μαρίνα Μασάδο ,  τη Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Doris και την υπεύθυνη του Καταφυγίου Αρκ, να μην ταΐζει και ποτίζει τα περιστέρια στα σκαλιά του Δικαστηρίου και τις 2-3 γάτες που βρίσκουν τροφή εκεί. Μάλιστα απείλησε ότι όταν τοποθετεί την τροφή, αυτός(οι) θα την αφαιρούν.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον επαγγελματία αυτόν για τα παρακάτω: Η κυρία αυτή κάνει αυτό για δεκαεπτά χρόνια. Τα ζώα βρίσκονται εκεί  πριν από σας.  Τα ζώα που συγκεντρώνονται  εκεί στηρίζονται για την επιβίωσή τους στη λίγη τροφή που θα αφήσει  η γυναίκα αυτή. Οι τροφές αυτές προσφέρονται από φιλόζωους που στερούνται άλλων αγαθών αλλά το κάνουν με χαρά. Δεν έχετε δικαίωμα να αφαιρείτε τη τροφή, την μοναδική που έχουν τα ζώα όλη την ημέρα. Κανένας επισκέπτης, περαστικός δεν έχει διαμαρτυρηθεί, αντιθέτως χαίρεται βλέποντάς να τρώνε από τα χέρια ανθρώπου και αυτή  η ενέργεια εκτιμείται  από τους συντοπίτες μας και από τους τουρίστες.

Τελειώνοντας να πω, ότι και οι ίδιοι επαγγελματίες προκαλούν δυσφορία με την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων και τουριστικών ειδών   σε μεγάλη έκταση στο χώρο αυτό, εμποδίζοντας και δυσκολεύοντας το περίπατο σε τέτοιο βαθμό που αναγκάζεται ο περιπατητής να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει τον άλλον που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν εκφράσαμε ποτέ τη δυσφορία μας ή ακόμη και την οργή μας. Επιδεικνύουμε μεγάλη υπομονή για να έχετε το δικαίωμα να λειτουργήσετε την επιχείρηση σας και να επιβιώσετε. Ας αφήσουμε και τα λίγα ζώα της περιοχής να ζήσουν κι αυτά.  Ατυχώς για σας, ευτυχώς για μας, υπάρχουν και άλλα πλάσματα με τα οποία  συμβιώνουμε. Δεν είμαστε κυρίαρχοι του Λιθόστρωτου για να εξορίζουμε ό,τι άλλο κινείται.Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί όποιο μικρό πρόβλημα και αν προκαλούν. Αυτό  έξαλλου συμβαίνει  και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας όπου δημιουργούνται παρόμοιες καταστάσεις.

Παρακαλούμε λοιπόν, να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση και όλοι θα είμαστε ικανοποιημένοι , χαρούμενοι αλλά και τα ζώα θα έχουν μια ελπίδα να ζήσουν. Οι συμπολίτες μας μας παρακολουθούν.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Κοσμάτος
Εκπαιδευτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται