Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
14 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Σύλλογος “Πρόνησος” φροντίζει τώρα τις αδέσποτες γάτες του Πόρου Κεφαλονιάς! 

Μια υπέροχη πρωτοβουλία που τέθηκε σε άμεση εφαρμογή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” είναι οι εικονιζόμενες ποτίστρες και ταΐστρες για τις αδέσποτες γάτες τις περιοχής μας! 

Η ιδέα της αξιόλογης αυτής πρωτοβουλίας, που αποδεικνύει σ’ όλους πως στις ημέρες μας υπάρχει ακόμα η ανθρωπιά και η φιλοζωία, είναι της δραστήριας Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου “Ο Πρόνησος” Ασπασίας Σεριάτου! 

Όπως μας είπε η Πρόεδρος Ασπασία Σεριάτου το καλοκαίρι έβλεπε τους τουρίστες και ντόπιους να πηγαίνουν στις αδέσποτες γάτες τροφή και σκέφτηκε πως όταν έρθει ο χειμώνας πολλά από τα μικρά αυτά ζώα θα χαθούν χωρίς τροφή και νέρο. 

Έτσι, τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία του Πόρου, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 (πρώην τένις κλαμπ) και κοντά στο στενό του Πόρου, ποτίστρες και ταΐστρες με την προοπτική να τοποθετηθούν σε δυο ακόμα σημεία στο Λιμάνι και την περιοχή Λεύκες του Πόρου! 

Πολλοί κάτοικοι του Πόρου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτή την φιλοζωική πρωτοβουλία και πηγαίνουν τρόφιμα στις αδέσποτες γάτες μας! 

Οπότε, παρακαλούμε τους κατοίκους και φίλους του Πόρου Κεφαλονιάς να προσέρχονται στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου στο κτήριο της Κοινότητας Πόρου με τις ευγενικές προσφορές τους σε ξηρά τροφή για γάτες. 

Τέλος, παρακαλούμε να μην τοποθετούνται μαγειρεμένα τρόφιμα καθώς μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα ζώα και κονσέρβες γιατί μένουν 

εκτεθειμένα για πολύ ώρα και προσελκύουν έντομα! 

Σπύρος Καγκάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται