Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν είναι όλοι το ίδιο…

Πολλές φορές <<κατηγορώ>> τον εαυτό μου, που δεν φρόντισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική, που δεν είχαφροντίσει από πιο μικρή να πολιτικοποιηθώ στα 16-17 μου έτσι ώστε να είμαι πιο συνειδητοποιημένη στα 18 να πάω στη κάλπη με ολοκληρωμένη ψήφο και όχι χαμένη. Όμως τότε, όχι μόνο δεν με ενδιέφερε να μάθω ποιός κυβερνούσε και τα ρέστα…αλλά ήμουν βαθιά νυχτωμένη…

Και ίσως τώρα που το σκέφτομαι, τέτοια λαμόγια που μας κυβερνούσαν ακόμα και σήμεραείναι στις ίδιες θέσεις , απτόητοι…καλύτερα που ΔΕΝ είχα ιδέα…επειδή θα σχημάτιζα εντελώς λάθος γνώμη για όλους…τους χώρους και έτσι δεν θα χρειαζόταν να έλθει η αφύπνισή μου, το 2015 με τα γεγονότα και το δημοψήφισμα…!!

Καμιά φορά, η ζωή και οι συνθήκες μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε εντονα και <βίαια> την πραγματικότητα μέσα από αλλαγές και πρωτόγνωρες καταστάσεις,αλλά μοναχα έτσι τελικά, ξυπνάμε και ταρακουνιόμαστε.

Χρειάζεται να ΠΑΘΕΙΣ και να ασχοληθείς,για να ΜΑΘΕΙΣ το συμφέρον σου ακόμη και αν χρειαστεί να οδηγηθείς στην κάλπη για ένα Δημοψήφισμα. Όμως εκεί καταλαβαίνουμε , τί εστί δίκαιο, Δημοκρατία, Πρωθυπουργός , και ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΟΥ.

Χρειάστηκαν 4.5 χρόνια για να δώ ότι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ,να δώσουν στην Ελλάδα προοπτική και όραμα μακριά από όλα τα βαρίδια του παρελθόντος που μας ταλαιπωρούνξανά σήμερα και πάλι δυστυχώς. Όσα δεν είχα κατανοήσει έως τα 18 μου, ήλθαν και <με χτύπησαν> κατάμουτρα : Υπάρχει εκεί έξω , πολλή βρωμιά, κακοδιαχείρηση,σπατάλη δημοσίου χρήματος, μίζες,συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι, συμφέροντα παραγόντων που δεν αφήνουν Υπουργούς να προχωρήσουν, Πρωθυπουργούς που τους…<κρατάνε> με απειλές.

Έπρεπε να δώ και να ακουσω με τα ίδια μου τα αυτιά , τον Παύλο , τον Νίκο, Τον Αλέξη,την Ρένα,τον Δημήτρη,τον Νάσο….την Εφη…να ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΗΡΙΑ , να φέρνουν Νομοσχέδια που δεν είχαν τολμήσει ΠΟΤΕ να φέρουν προηγούμενοι γιατί ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ. Έπρεπε να δώ όλους αυτούς τους ανθρώπους , να γίνονται θύματα σε μία καλοστημένη προπαγανδα,να τους <κατασπαράζουν> όλα τα πουλημένα έντυπα με χυδαίους χαρακτηρισμούς, (επειδή δεν υπέκυψαν σε αυτές τις απειλές) ,με καθημερινές <δολοφονίες χαρακτήρων> για να καταλάβω βαθιά και για ΠΑΝΤΑ ΠΏΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !!.Πώς σε αυτό το δημόσιο χώρο που λέγεται Πολιτική , υπάρχει ΗΘΙΚΗ , ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.Έπρεπε να ΧΑΣΟΥΜΕ τον άνθρωπο που τα έβαλε με ΘΗΡΙΑ των Βρυξελλών και Βερολίνου,για να σπάσει η καρδιά μας .

Τα λάθη ειναι για τους ανθρώπους Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μοναδικός που έχει ακόμη αντοχές να μας βγάλει 2η φορά από τον βούρκοΠέσαμε μόνοι μας αυτή τη φορά.Δεν ξέρω αν θα έχει το κουράγιο να μας ξανατραβήξει στην επιφάνεια, αν ξανά <αυτοκτονήσουμε>…Και πριν σπεύσετε να με κατηγορήσετε ως…”βολεμένη” θα σας προλάβω : Μια ζωή το δίκαιο έψαχνα.Το σωστό,το λογικό,ατόφιους Ειλικρινείς, έντιμους ανθρώπους , που σε κοιτούν και σε καταλαβαίνουν. Οχι ανθρωπάκια που ζητούν ανταλλάγματα….Δεν το βρήκα πουθενά αλλού,έως τώρα,παρά μόνο σε αυτούς.

Δ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ